Bella Thorne viste nylig et høyt nivå av stilbevissthet gjennom sitt opptreden på en denim -begivenhet. Det er Aeropostale – et arrangement dedikert til bærekraftig utvikling. Stjernen er en av personene som dukket opp med klær fra den siste kolleksjonen fra dette merket. Det fant sted i Malibu sist lørdag.

Jeansjakke og genser – flott for overgangssesongen

bella thrones jeans og genser

Den nye samlingen

Merkets nye kolleksjon av denimjeans Aeropostale har vært på markedet siden i fjor. Merket står i utgangspunktet for gratis inspirasjon, kreativitet, ungdommelighet og energisk karisma. Bella Thorne gjengav alt dette fantastisk i antrekket. Det er en stor prestasjon, spesielt med tanke på at hun har hatt vanskelige tider i kjærlighetslivet de siste ukene.

Hun slo opp med sin tidligere kjæreste Mod Sun.

Den lille forskjellen i fargene på de to stykkene gjør antrekket moderne

bella troner i midten av et show

Bella Thornes antrekk og de siste denimtrendene

Hovedtrenden blant merkevarens ungdommelige modeller er bærekraft. Aeropostale -arrangementet hadde også dette mottoet. Upcycling -ideer er veldig i forgrunnen med dette og andre merker. Enkle, klassiske denimideer er også veldig populære. De rippede jeansmodellene er fortsatt aktuelle, men beveger seg noe til fordel for de korte modellene i jakten. I tillegg viste stjernen en flott tolkning av de nåværende denimtrendene. Klærne er i flere lag – i dette tilfellet mørkeblå bukser og en lettere denimjakke. Monokrome utseende og klassiske tofargede kombinasjoner er moderne. Bella Thorne hadde på seg en rød genser med jeansantrekket, noe som gjorde antrekket hennes trendy og veldig praktisk samtidig. Det hele ble kombinert med røde sportssko.

Aeropostale -showet virker spesielt morsomt for alle deltakerne

bella trone og andre fra teamet

Bella Throne liker å bruke denim i hverdagen

bella troner i kort denim

Nok et ekstravagant antrekk i denim av Bella Throne

bella troner med et flott skjørt