Beyonce er allerede en av kvinnene med flest Grammy Awards i verden. Du er nå 23 og det ser ut til at superstjernen vil forbedre dette resultatet enda mer. Homecoming: The Live Album, hennes nye album er nominert til Årets album og i en annen Grammy -kategori. Det er fortsatt ikke kjent nøyaktig hva dette blir. Det er imidlertid kjent at albumet ikke får en Grammy -nominasjon for kategorien Best Compilation Soundtrack for Visual Media.

Beyonce er nominert til Grammys i flere kategorier

flott på grammyscenen

Beyonce and Homecoming: The Movie

Dette albumet presenterer faktisk partituret for den nye Beyonce -filmen, som nylig har blitt vist på Netflix. Han fikk også en Grammy -nominasjon for beste filmmusikk. Forresten, hvis Beyonce vinner i denne kategorien, vil hun være den første kvinnen på veldig lenge som mottok denne prisen.

Den siste kvinnelige vinneren i denne kategorien er Janet Jackson 1989. Albumet og filmen ble spilt inn under Coachella Valley Music and Arts Festival i fjor. Beyonce var den første afroamerikaneren som overskriftet denne festivalen. Filmen handler om sangeren selv. Bak kulissene og mye av hennes kreative prosess kan fans se.

Dette er en av de mest suksessrike afroamerikanske sangerne gjennom tidene

grammys chic antrekk

Andre kategorier der superstjernen vil være tilstede

Beyonce er også nominert i mange andre kategorier. Hittil har sangeren vunnet 23 Grammys og er rangert som åttende blant alle tiders Grammys-vinnere. Blant de kvinnelige skuespillerne er hun nummer to etter Alison Krauss, som har totalt 27 priser. Blant de afroamerikanske sangerne er hun 3. etter Quincy Jones.

Neste år blir Grammys tildelt 26. januar på Staples Center i Los Angeles.

Scene fra filmen “Hjemkomst”

scene fra hjemkomst beyonce

Selv gravid så stjernesangeren full av energi

grammys oppstår gravid

Et flott familiebilde

Grammys flotte familiescene

Familieliv med Jay Z – et alltid hett tema for fansen

vakker familiescene grammys