Takket være hennes deltakelse i produksjonene “The Lion King” og “Homecoming”, kunne Beyonce vinne flere prestisjetunge priser innen 5 måneder. Hun vil sannsynligvis motta priser for både Grammys, Emmys og Oskars i de neste utgavene av disse prisene.

Beyonce kan vinne noen priser for “hjemkomst”

emmy ser lilla ut

Utsiktene til en regnbue av priser for Beyonce

Mange kritikere sier at hun egentlig ikke trenger disse prisene fordi bildet hennes som popkulturens dronning allerede er godt etablert. Likevel ville det selvfølgelig være en flott og unik pris som ville motivere andre kvinner innen musikk, film og kunst til å ha mer tro på sine egne styrker.

Beyonce har allerede vunnet 23 Grammy Awards. Det er bare en kvinne med flere priser enn henne, og det er Alison Krauss. Men Beyonce kan bli leder for denne klassifiseringen i 2020. Egentlig kan hun også vinne Oscar- og Emmy -priser mellom september og februar. Totalt fem nye premier kan gå til kontoen din.

Dette er en av de berømte sangerne med flest utmerkelser

homecoming performce beyonce

Hva kan Beyonce vinne en Emmy -pris for??

For det første kan Beyonce vinne en pris for å skrive, regissere og produsere Homecoming. Hun har allerede fire nominasjoner fra TV -akademiet for arbeidet sitt de siste årene. Dette er følgende: beste underholdningsprogram 2013, Super Bowl halvtidsshow 2016 og fra samme år for beste spesialklasseprogram, som hun laget for en felles turné under tittelen “On the run Tour” med Jay Z og i tillegg, en nominasjon for Best Varieties Show Direction for det visuelle albumet “Lemonade”. Denne siste nominasjonen er også viktig av en annen grunn: den setter Beyonce på shortlisten til alle fargede kvinnelige artister som noen gang har mottatt en nominasjon innen Emmy Awards for regi.

Vil Beyonce få en pris for “The Lion King”??

kongen løven beyonce

Grammy Awards og Oscars

Hennes arbeid med “Hjemkomst “. I dette tilfellet kan hun imidlertid bli tildelt for det medfølgende live -albumet. Hun kunne også bli anerkjent for sitt musikalske bidrag til “The Lion King”, fordi hun skapte musikkalbumet “The Lion King: The Gift”. Hun deltok også i skrivingen av den originale sangen Spirit og presenterte den også. Det kan også vinne en pris på Oscar i kategorien Original Song.

Som sagt ønsker vi Beyonce lykke til, for hennes suksesser hjelper også mot diskriminering og dermed for en bedre verden.

For “The Lion King” kunne den populære sangeren få både en Oscar og en Grammy

the lion king grammy oscars

Lion King lover å bli en stor hit

grammies for beyonce - flott

Beyonce vinner over fansen med sitt talent og utseende

grammier, emmy -priser, oscarer

Sangeren trollbinder med smilet hennes

beyonce med et smil

Beyonce og Jay Zs forhold skal misunnes

beyonce og jay z

For en gangs skyld et mindre “vilt” utseende

flott bilde av beyonce

Beyonce er et forbilde for mange kvinner

typiske antrekkgrammer 2020 emmy -priser