Det er alltid interessante nyheter fra verden av stjerner og kongelige. Men de siste dagene har vi fått mange sukkerrike nyheter. Store amerikanske medier som People og US Weekly rapporterte for eksempel at den vakre brunetten Anne Hathaway venter sitt andre barn og derfor hadde en flott baby shower med vennene sine i New York. Dagene er enda mer interessante for Hollywood -stjernene Blake Lively og Ryan Reynolds. Din baby nummer tre er her! Begge har blitt foreldre for tredje gang. Den kanadiske skuespilleren delte et rørende bilde på Twitter.

 Har du sett et hyggeligere familiebilde?

Blake Lively og Ryan Reynolds første bilde av baby nummer tre mens de gikk i skogen i Canada

  • Det første bildet av baby nummer tre av Blake Lively og Ryan Reynolds

Det første bildet av den nyfødte babyen viser de lykkelige foreldrene på en skogstur i Canada. Ryan Reynolds kjærtegner ømt sin kones hode, deres gjensidige lykke er skrevet på ansiktet deres. Denne lille gesten taler om hennes store kjærlighet.

Blake Lively og Ryan Reynolds holder kjærlig sin nyfødte datter, hvis ansikt har blitt ødelagt med et smilefjes. Babyens navn er ennå ikke kjent. Under bildet skriver den stolte faren: “I love B.C. Jeg vil at døtrene mine skal oppleve den samme naturlige lekeplassen som jeg vokste opp på ”. B.C. står for den kanadiske provinsen British Columbia. Ryan Reynolds ble født der i byen Vancouver for 42 år siden. Med dette bildet av den høstlige kanadiske skogen, ber han også om at så mange som mulig deltar i det kommende valget i Canada 21. oktober og stemmer på kandidatene til en ny klimabeskyttelsespolitikk.

 Stor kjærlighet, stor familielykke! Blake Lively og Ryan Reynolds er fornøyd med sine tre barn!

Blake Lively og Ryan Reynolds tre døtre overlykkelige med fem baby nummer tre har kommet

  • Blake Lively og Ryan Reynolds har nå en stor familie

Ryan Reynolds var gift med den attraktive Hollywoodblondinen Scarlett Johansson i to år mellom 2008 og 2001. Kort tid etter at de ble separert, møtte han sin store kjærlighet Blake Lively mens han filmet filmen “Green Lantern”. Begge stjernene hadde bare et forhold i 6 måneder og visste allerede at de rett og slett hører sammen. Blake og Ryan giftet seg i september 2012. I 2014 ble deres første datter James født. To år senere forseglet den andre datteren, lille Inez, familiens lykke. Nå er det fem av dem.

Begge stjernene ser blendende ut ved hver offentlig opptreden.

Blake Lively og Ryan Reynolds baby nummer tre ser blendende ut offentlig

Blake Lively og Ryan Reynolds elsker å vise sine dypeste kjærlighetsfølelser offentlig. For eksempel, da Ryan avduket stjernen sin på Walk of Fame i 2016, ga han en hyggelig kjærlighetsbekjennelse til Blake. “Du gjør alt bedre, absolutt alt i livet mitt. Du gjorde meg til drømmefaren min da jeg trodde jeg bare var egnet for en morsom onkel “.

 Begge Hollywood -stjernene med sine to døtre på Wals of Fame 2016.

Blake Lively og Ryan Reynolds på Walk of Fame med sine to døtre i 2016

Blake Lively var veldig forsiktig på Instagram og Co inntil nylig, og ingen visste om hennes tredje graviditet. Men på premieren av Pokemon: Detective Pikachu gjorde begge stjernene et stort inntrykk og kunngjorde offisielt at de ventet et tredje barn. Blake hadde da på seg en nydelig gul kjole der du tydelig kunne se babyen hennes. Baby nummer tre sies å ha blitt født på slutten av sommeren, men publikum får først vite om det.

Blake hadde denne vakre gule kjolen på premieren på Pokemon: Detective Pikachu.

Blake Lively og Ryan Reynolds på Pokemon -filmpremieren i mai 2019

  • Blake Lively deler nå overraskende detaljer om det første babysettet

Etter fødselen av den tredje babyen, er Blake Lively veldig åpen og avslører for fansen hva grunnleggende babyutstyr er for henne. I tillegg til de klassiske must-haves som barnevogner, bleiebøtter og babytelefoner, kan mødre finne et stort utvalg produkter på Amazon som gjør det enklere å ta vare på babyen de første ukene. Disse inkluderer ammende te, deodorant fri for silikon og parabener, proteinbarer og mye mer. Blake Lively innrømmer at hun fikk mye hjelp av foreldrene sine med det første barnet. Hun setter pris på støtten, og derfor vil hun nå hjelpe andre kvinner med gode tips. Til alle vordende mødre skriver hun: «Jeg forstår hvor overveldende det er å være nybakt forelder. Det de ikke forteller deg er at det aldri blir mindre overveldende, men jeg lærer mer for hvert barn ”. Tusen takk, kjære Blake Lively!

Lykke er skrevet på begge stjerners ansikter.

Blake Lively og Ryan Reynolds på premieren til filmen Pokemon May

 Blake Lives babyhump kan sees under den gule kjolen.

Blake Lively og Ryan Reynolds Pokemon mai 2019

Din kjærlighetshistorie fortsetter ……….

Blake Lively og Ryan Reynolds offentlige opptreden deres kjærlighetshistorie fortsetter