Mye har blitt sagt de siste ukene om gleden til de nominerte skuespillerne for Oscars 2019 sa. Men det er noen veldig store skuffelser knyttet til disse prisene. Et eksempel på dette er Bradley Cooper, som åpenbart håpet på en Oscar -nominasjon for regi av “A Star Is Born”. Han snakket åpent om det med Oprah Winfrey på showet hennes.

Bradley Cooper snakket åpent i Oprah Winfreys show om hans skuffelse over Oscar -nominasjonene

Bradley Cooper og Oprah w

Bradley Coopers tidligere erindringer om Oscar -nominasjonene

Under denne samtalen husket den amerikanske skuespilleren og regissøren tidligere tider og Oscars. Møter med kjente personligheter fra Hollywood og spesielt talentfulle skuespillere og filmregissører ville ha forandret livet hans.

Han sa at han kunne huske nøyaktig den gangen han var i samme kategori på Oscar-utdelingen med Daniel Day-Lewis. Samt med Denzel Washington!

Lady Gaga er nominert for sin rolle i Bradley Coopers film “A Star Is Born”

bradley cooper på seremonien med lady gaga

Når føler du deg som en taper??

Bradley Cooper snakket med skuffelse, men samtidig med humor om sin opplevelse under Oscar -seremonien, der han ikke ble nominert. Han sa at man etter en slik opplevelse ville føle seg som en løsere, hovedsakelig på grunn av å bli behandlet som sådan. Det er slik du merker, sa skuespilleren, at du blir unngått først. Da liker folk å si ting som “Det var faktisk en god film.” Oprah Winfrey, så vel som mange andre, sa at det ville ha vært en overraskelse for dem at filmen ikke mottok en pris.

Til slutt sa Bradley Cooper at han mest av alt skammet seg over situasjonen. Han ville føle at han ikke virkelig fikk jobben gjort.

Etter Oscar -nominasjonene ble Bradley Cooper flau

bradley cooper med et tenkende uttrykk i ansiktet

Bradley sier at han ville ha blitt unngått ved seremonien etter nominasjonene 

Bradley Cooper Oscar -nominasjoner

Nok et fantastisk bilde med den nominerte Lady Gaga

bradley cooper sammen med lady gaga

Coorper i et tidligere opptak

bradley cooper typisk ansiktsuttrykk

Et av de mange sjarmerende bildene av Bradley Cooper

sjarmerende smil Bradley Cooper