For noen dager siden delte Cindy Crawford hemmeligheter om hennes daglige hudpleie i ansiktet i en video. Som forventet ble dette YouTube-innlegget raskt populært på grunn av den populære modellens utseende og samtidig fordi de enkelte trinnene er veldig enkle å følge, og de ga mange inspirerende tips for individuell sminke.

Cindy Crawford overbeviser med god ansiktspleie

crawford langt hår

Cindy Crawfords hudpleierutine om morgenen – trinn for trinn

Først begynner Cindy å vaske grundig, ved å bruke et serum i videoen, i dette tilfellet med tilsetning av melon. Denne frukten har veldig gode fordelaktige egenskaper på huden. Målet er å få en veldig forfriskende effekt fra starten.

Spesielt på dager hvor du har litt tørr hud, f.eks. Fordi du ikke la deg tidlig nok, er bruk av slike fuktighetsgivende og fiskegivende produkter spesielt viktig. Deretter fortsetter det med påføring av kremen for øynene. I videooppvisningene hennes Cindy Crawford en interessant metode for massasje med spesielt tilbehør. Dette tjener til å stramme huden i tillegg etter påføring av øyekremen. Deretter kommer fuktighetskrem med riktig hudkrem for din alder og hudtype.

Cindy Crawford gir tips om hvordan du finner en individuell stil

rød kjole crawford

Cindy Crawford for bruk av sminke

I denne videoen snakker Cindy om bruk av sminke. Hun hevder moren hennes knapt hadde sminket seg i livet. Hun synes ikke det er helt supert, men å overdrive med sminke er heller ikke en løsning. Mesteparten av tiden trenger en kvinne en bestemt stil i hverdagen som hun mestrer veldig godt, raskt kan oppnå og som hun føler seg spesielt komfortabel med. Cindy viser oss riktig bruk av foundation og highlighteren med en børste, og anbefaler den siste for mer moden hud fordi de er mye mildere. I tillegg forteller hun i videoen om de ulike erfaringene hun har gjort med sminke gjennom årene, slik at hun inspirerer fansen til å finne den rette for seg selv blant alle disse variantene.

Cindy Crawford hadde alltid en særegen stil

bilde veldig ung crawford

Moren hennes brukte ikke sminke, ifølge modellen og skuespilleren

crawford stor aldring

Hver kvinne må finne sin egen sminkestil i hverdagen og mestre den godt 

crawford flott smil

Cindys ansikt avslører at hun tar godt vare på huden hennes

vakkert ansikt crawford