I slutten av august, som hvert år, kunngjorde magasinet Forbes informasjon om hvem som er de best betalte skuespillerne i verden. Ikke overraskende er de alle fra Hollywood. Som i 2018 ledes klassifiseringen av Scarlett Johansson, som spilte i Endgame. I følge magasinet Forbes tjente skuespilleren omtrent 56 millioner dollar mellom 1. juni 2018 og 1. juli 2019. Det var delvis takket være hennes deltakelse i Sluttspill, men også i Black Widow.

Scarlett Johansson – for andre gang nummer 1 blant de best betalte filmstjernene

kjendiser fra scarlett johansson

Andre populære skuespillerinner i Forbes -rangeringen

Bare Scarlett Johansson fikk sin posisjon i Forbes -rangeringen av de best betalte kjente skuespillerne. De resterende stillingene ble fordelt noe annerledes enn i fjor. Imidlertid er mange av navnene omtrent de samme.

Bare rekkefølgen har endret seg vesentlig mange steder. En del av den lengre Forbes -listen (etter nummer 10) er Jennifer Lawrence, Angelina Jolie og Emma Stone.

Sofia Vergara – nummer 2

fremtredende Sofia Vergara

Posisjon to til fem

På andreplass i Forbes rangering av betalte kjente skuespillerinner er Sofia Vergara. Hun er den TV -skuespilleren som tjener best det siste året. Den forblir imidlertid på den generelle listen etter Scarlett Johansson. Totalt tjente hun rundt 44 millioner dollar. Reese Witherspoon kommer rett etter med sine 35 millioner årslønn. Nicole Kidman inntar den fjerde posisjonen. Hennes inntjening er 34 millioner dollar, og hennes rolle i Big Little Lies gir et stort bidrag til det. På femteplass er Hollywood -skuespilleren Jennifer Aniston, kjent fra Friends, med sine 28 millioner dollar.

Reese Witherspoon – 3.

reese witherspoon vogue

Steder 6 til 10

En stor og for mange en positiv overraskelse er den sjette stillingen til Kaley Cuoco, som er best kjent for sin rolle i The Big Bang Theory. Hun har for tiden en årlig inntekt på rundt 25 millioner dollar, men har mottatt flere andre store kontrakter i år. Det gir henne en god sjanse til bedre posisjonering det neste året. På sjuendeplass er Elisabeth Moss med 24 millioner dollar, etterfulgt av Margot Robbie med 23,5 millioner, Charlize Theron med 23,5 millioner og Ellen Pompeo med 22.

Nicole Kidman -4

forbes kjente skuespillerinner nicole kidman

Jennifer Aniston, popularisert av Friends, er nummer 5

jennifer aniston hollywood forbes

Kaley Cuoco, berømt av Big Bang Thepry, er nummer 6

kaley cuoco hollywood skuespillerinner

Elisabeth Moss – 7

hollywood skuespillerinner elisabeth moss

                                                                                       Margot Robbie – 8

margot robbie beste skuespillerinner forbes

Charlize Theron – sept. 

charlize theron forbes

Ellen Pompeo – nov.ellen pompeo forbyr kjente skuespillerinner