Seremonien for overrekkelsen av ACM Awards 2019 fant sted 7. april sist lørdag. Denne musikkprisen er spesielt dedikert til amerikansk countrymusikk og er populær over hele verden. I de neste linjene presenterer vi høydepunktene fra denne glamorøse hendelsen.

Chrissy Metz ble ledsaget på scenen av mange andre countrymusikkstjerner

Chrissy Metz countrymusikk

De mest spennende øyeblikkene ved ACM Awards 2019

Kacey Musgraves ser ut til å ha et godt år i 2019. Albumet hennes “Golden Hour” ble kåret til årets album på ECMO. Men det var bare begynnelsen på den fantastiske kvelden deres. For første gang siden 2007 vant noen andre enn Miranda Lambert prisen for beste artist, og det var Kacey Musgraves.

Hun tildelte denne prisen til alle kvinner og mennesker generelt. Som hun sa, er stilen hennes egen for å fungere godt. Chrissy Metz ga et annet høydepunkt på ACM Awards -scenen. Hun fremførte sangen “I’m standing with you” fra debutalbumet “Breakthrough”, hvor den uoffisielle utgivelsen fortsatt er nært forestående. Hun fikk selskap på scenen av utrolige stjerner som Carrie Underwood og Lauren Alaina.

Kacey Musgraves vant prisen for beste artist

Countrymusikk Kacey Musgraves

Sterke følelser

Det var også kjærlighetsdrama på ACM Awards. Miranda Lambert uttrykte sinne for dem i en av hennes populære sanger “Little red wagon”. Hun endret en setning i den fra “I live in Oklahoma” til “I got the hell out of Oklahoma”. Hennes eksmann Blake Shelton er fra Oklahoma, og han var på seremonien med sin nye kjæreste Gwen Stefani. Mange forsto forslaget, og flere raske kommentarer fulgte på Twitter. Sangeren Keith Urban ble årets entertainer. Dette skjer for andre gang på rad! Den første personen han henvendte seg til og takket ham for da han mottok prisen var kona hans Nicole Kidman.

Miranda Lambert viste sitt sinne mot sin eksmann på stedet

Countrymusikk miranda lambert

Reba McEntire – 16. vertinne

Årets ACM Awards ble arrangert av den super populære countrysangeren Reba McEntire. Forestillingen deres var et av de største høydepunktene ved denne utrolig populære amerikanske musikkhendelsen. Hun satte også rekord – ingen har arrangert dette arrangementet så ofte som hun. Det var 16 ganger i år. Hennes åpningstaler er berømte og en av grunnene til at hun blir valgt igjen og igjen for denne rollen. Ordene hennes i begynnelsen av arrangementet var også imponerende i 2019, men de var like kritiske. Hun gjorde publikum oppmerksom på at det ikke var kvinner i det hele tatt i en av årets beste underholdere i kategoriene.

Hele listen over ACM Awards 2019 -vinnere Du finner her.

Reba McEntire var vert for arrangementet for 16. gang

Reba McEntire flott countrymusikk

Brittany Kerr og Jason Aldea var blant publikum for arrangementet

Jason Aldean og flott countrymusikk fra Brittany Kerr

Keth Urban takket Nicole Kidman etter prisutdelingen.

Coutry music keith urban nicole