Ryan Reynolds har bekreftet at den neste Deadpool -filmen blir laget i Marvel Studios. “Vi jobber med det med hele teamet akkurat nå,” sa Reynolds til Kelly Ripa og Ryan Seacrest i en juleepisode av Live med Kelly og Ryan. Den 43 år gamle kanadiske skuespilleren sikter sannsynligvis til lagene bak de to første filmene. “Vi er på Marvel, den store ligaen på en gang. Det er litt gal. ”Deadpool 3 antas å være den første filmen i serien som ble solgt under Marvel Studios -banneret etter at Disney kjøpte 20th Century Fox. Fox produserte de to første filmene.

Ryan Reynolds tuller mye på Twitter, og fusjonen mellom Marvel-Fox var intet unntak

Ryan Reynolds 'Deadpool 3 bekreftet twitter sherz ryan reynolds

Deadpool eies nå av Marvel og Disney. Hvordan vil det påvirke handlingen??

Den opprinnelige Deadpool ble berømt etter en to minutter langt testmateriale 28. juli 2014 uten tillatelse eller kunnskap fra 20th Century Fox. Videoen ble deretter raskt en enorm sensasjon på nettet.

Fox stolte på at den positive reaksjonen fra fansen ville gjenspeiles i billettkontorresultatene. Han ga prosjektet klarsignal i 2016 og doblet det med Deadpool 2. Franchisen har tjent inn 1,5 milliarder dollar i billettkontoret over hele verden, til tross for det relativt lave budsjettet.

Det er fortsatt et mysterium hvem som faktisk publiserte testmaterialet fra 2014

Deadpool 3 av Ryan Reynolds bekrefter testmaterialeoppgaver den dag i dag

I mai fortalte Reynolds Entertainment Weekly: “Jeg vet ikke om det kommer en Deadpool 3. Jeg vet virkelig ikke. Jeg tror at for at karakteren skal fungere skikkelig i sitt eget univers, må du ta alt fra dem. Jeg tror ikke vi kan fortsette med det. ”Tydeligvis tenker noen på Marvel eller Disney annerledes.

Den store munnen leiesoldat var en gang en av bare en håndfull ikke-Disney Marvel-figurer. Men siden Disneys overtakelse av Fox i mars, har Deadpool offisielt returnert til Marvel -banneret og har fått lov til å komme inn i Marvel Cinematic Universe.

Med kunngjøringen av Deadpool 3 ser det ut til at Marvel opprettholder en viss kontinuitet med de to foregående 20th Century Fox -filmene, selv om den nå har fått fullt ut rettighetene til karakteren. Filmen har imidlertid ingen offisiell utgivelsesdato, ingen trailer og ingen rapporterte forpliktelser fra skuespillere som tidligere har dukket opp. Men det vil sikkert endre seg etter hvert som utviklingen skrider frem. En ting er sikkert: Ryan Reynold vil beholde sin hovedrolle som Wade Wilson, også kalt Deadpool.

I følge produsent og manusforfatter Paul Wernick vil Deadpool 3 beholde sin R-status

Deadpool 3 av Ryan Reynolds bekrefter lite kjent om historien

Sjansen er stor for at vi får se noen Avengers -helter i den nye filmen

Deadpool 3 av Ryan Reynolds bekrefter rev og vidunder gjenforent avengers

Eller kanskje et par gamle venner fra den andre

Ryan Reynolds 'Deadpool 3 bekrefter deadpool 2s domino og kabel