Bella Hadid er bare 22 år gammel og har allerede hatt en svimlende bratt karriere som modell. Sammen med søsteren Gigi er de på catwalks av de beste haute couture -showene i verden. Bella og Gigi er døtrene til den nederlandske eksmodellen Yolanda Hadid, men de har allerede tatt sin egen vei i moteverdenen. På slutten av 2015 ble Bella valgt som den beste nykommeren blant de berømte modellene, og i desember 2016 ble hun tildelt tittelen “Årets modell”. Bella er tilstede på hver moteuke i London, New York og Paris og presenterer klærne til kjente designere som Calvin Klein, Philipp Plein og Missoni. Hun opptrer for de største motehusene som Chanel, Givenchy og Christian Dior. Bella Hadid er den nye representanten for kjente sminkemerker og kan sees på forsiden av Vogue og Elle.

 Toppmodellen representerer det moderne idealet for kvinnelig skjønnhet.

Bella Hadid Toppmodell Synonymt med samtids kvinnelig skjønnhet

  • Bella Hadid er alltid perfekt stylet fra topp til tå

Toppmodellen er ofte omgitt av paparazzi med kameraer og blitser offentlig. Dette faktum ser ikke ut til å plage henne, fordi hun virker selvsikker og ikke lar disse menneskene motvirke henne. Selv i hverdagen på gaten er den perfekt stylet fra topp til tå.

Hun bærer ofte dristige ensembler fulle av designerkoder. For eksempel kombinerer Bella en Prada -hatt med en Balenciaga -skjorte og Gucci -bukser. For dager siden viste hun sin egen forståelse av den fasjonable hypebeast -stilen i New York. Hun var kledd i svart og hadde en Prada polstret jakke. Blåmerket med etiketten kunne sees på forsiden. Bella Hadid hadde Balenciaga triple S -trenere på føttene, et must for streetwear -junkies. Hun bar også en liten Christian Dior -håndtakspose for å legge til siste finpuss på antrekket hennes. Utseendet deres uttrykte luksus, men også diskret luksus i hypebeast -stil.

 Bella Hadid er alltid perfekt stylet ….

Bella Hadid toppmodell perfekt stylet fra topp til tå

… også i sportsklær.

Bella Hadid toppmodell perfekt stylet i sportsklær

  • Toppmodellen skaper forvirring

Bella Hadid begynte å modellere i en alder av 16 år, men tror ikke hun alltid kommer til å gå greit. Hun hadde en fashion faux pas i november 2018 på et Victoria ‘Secret -show. Det ble antatt at det bare var en isolert hendelse. Men tirsdag i forrige uke skjedde det igjen, under haute couture -showet av den franske designeren Alexandre Vauthier. Modellen gikk inn på catwalken i en stroppeløs minikjole og presenterte sine lange ben perfekt. Men også en sexy brystvortblits fanget øyet, og det skapte forvirring blant publikum. Selvfølgelig også for nye sovende linjer i media. Forhåpentligvis vil ikke Bella Hadid være uheldig på catwalken. Vi krysser fingrene!

Bella ser vakker ut med det sjarmerende smilet på ansiktet.

Bella Hadid Top Model med et sjarmerende smil i Wanted

Modellen er stadig omgitt av journalister og fans.

Bella Hadid toppmodell stadig omgitt av journalister og fans

 Med moren Yolanda Hadid og søsteren Gigi – er de en uslåelig trio i moteverdenen.

Bella Hadid toppmodell med mor Yolanda og søsteren Gigi