Husker du Ice Bucket and Mannequin Challenge som skapte stor interesse på sosiale medier? I så fall må du ha ledd av de morsomme videoene med venner eller familie. I dag kan en ny trend bli funnet på Internett, som på et øyeblikk nyter stor popularitet. “10 års utfordring” er en utfordring som viser publikum hvordan alle har forandret seg i løpet av ti år. Så alle burde legge ut et nylig bilde og et for ti år siden i en collage. Det er spesielt interessant at mange tyske og internasjonale kjendiser også deltar. I de neste avsnittene finner du ut hvorfor miljøvernere også er en del av denne trenden!

Nesten ingen endring kan sees på Til Schweiger.

til Schweiger 10 forskningsutfordring

De tyske stjernene er sterke

Med de mange bildene viser tyske kjendiser hvordan de har endret seg de siste årene. Sylvie Meis, som også er en del av denne populære trenden, viser en sterk endring. Men det viser oss et bilde med et viktig budskap bak. Det gamle bildet av Sylvie er måneder før hun fikk diagnosen brystkreft.

Imidlertid er hun i 2018 glad og sunn på bildet og ser flott ut. Den store listen over kjendiser inkluderer også idrettsutøvere som Mario Götze og skuespillere som Til Schweiger, så vel som Geissens. Med mange stjerner er det nesten ingen endring å se.

Som alltid ser Sylvie Meis unik ut

sylvie meis 10 forskningsutfordring kjendiser

“10 års utfordring” av miljøet

Mens internasjonale og tyske kjendiser legger ut mange bildekollager, bruker flere og flere mennesker for å vise endringene i miljøet. Mange brukere på Facebook og Instagram er av den oppfatning at denne utfordringen virkelig er av stor betydning sammenlignet med selfies. Bildekollasjene viser smeltende is i 2009 og dagens smeltede isflater. De mest interessante bildene inkluderer også døde koraller og de truede skogene og havkysten av plastavfall. Bildene viser selvfølgelig ikke en direkte og autentisk sammenligning, men du kan allerede se de store miljøproblemene.

En trist “10 års utfordring” som får oss til å tenke

miljø isbjørn 10 forskningsutfordring

Den nye trenden skaper mye diskusjon, positive og negative kommentarer. Men de fleste er spesielt nysgjerrige på de neste ti årene.

Den verdensberømte fotballspilleren Mario Götze viser sin store endring.

# 10 forskningsutfordring

10 forskning utfordring miljøvern plast daniela katzenberger 10 forskningsutfordring

j lo 10 forskningsutfordring

10 Years Challenge promis -stjerner Geissens 10 års utfordring