Temaet om barna til Angelina Jolie er spennende, men samtidig litt forvirrende. Det er så mange og så forskjellige opphav at det er lett å miste oversikten over ting. Hvis du har lyst til dette, men er nysgjerrig på det samtidig, så hold deg til det! Her er alt du bør vite om barna til Angelina Jolie.

Den fortsatt glade familien Brangelina

Bradd Pitt og Angelina Jolie med barna

Brangelina og barna

Før Angelina Jolie og Brad Pitts kjærlighetsforhold ble avsluttet i 2017, ble paret kalt Brangelina. I lang tid reiste de verden rundt med barna sine, tre adoptivbarn og tre av sine egne avkom. De minste er nå mellom 9 og 16 år og kommer fra forskjellige hjørner av verden.

Ingen av disse ble født i USA. Sammen har paret Brangelina passet barna sine i forskjellige byer og land, inkludert Frankrike, New Orleans og Los Angeles.

Angelina Jolie med barna sine i Paris

angelina jolie med de mange barna

Hvem er barna uansett?

Maddox følger Angelina Jolie til en offisiell seremoni

maddox en av Angelina Jolies mange barn

Maddox Jolie-Pitt

Her er Angelina Jolies individuelle barn og litt rask informasjon om dem! Maddox Jolie-Pitt er for tiden 16 år gammel og er den eldste sønnen til Angelina. Han ble adoptert i Kambodsja i 2002 da han var syv måneder gammel. Angelina ønsket å adoptere babyen med ektemannen Billy Bob Thornton, men på grunn av separasjonen gjorde hun det på egen hånd. Maddox ble adoptert av Brad Pitt i 2006. Litt tidligere, i 2003, grunnla Angelina en stiftelse oppkalt etter ham.

Zahara Jolie-Pitt er opprinnelig fra Etiopia

Zahara, et av barna til Anjelina Jolie

Datter – Zahara Jolie -Pitt

Zahara Jolie-Pitt er for tiden 13 år gammel og ble adoptert fra Etiopia da hun var seks måneder gammel. Hun ble adoptert av Brad Pitt samtidig med broren Murdocks. Navnet hennes betyr “strålende” på arabisk, og hun har også et andre navn – Marley, som ble valgt etter Bob Marley. Angelina ble fortalt at Zaharas foreldre var syke med AIDS. Så en var også redd for den lille. Blant annet er hun veldig glad for å støtte moren med sin veldedighet. Zahara besøkte flyktninger fra Syria sammen med Angelina Jolie i 2018.

Shiloh – den mest ekstravagante av Angelina Jolies barn

egen datter av angelina jolie

Shiloh Jolie-Pitt

Datteren Shiloh Jolie-Pitt er for tiden 12 år gammel og navnet hennes betyr “den fredelige”. Hun ble født av Angelina Jolie selv i Namibia. Det var en veldig vanskelig fødsel og Angelina skal ha trodd helt til slutten at alt kunne ha gått galt. De første bildene av Shiloh ble solgt for å skaffe penger til veldedighet. Over syv millioner dollar ble donert til UNICEF. Det interessante er at Shiloh virkelig liker å bruke herreklær, faktisk vil hun bli gutt! Hun har skapt overskrifter i det siste for å ha brutt armen mens hun var på ferie.

barn angelina joli pax unge og eldre

Pax Jolie Pitt

Pax, nå en 14 år gammel gutt fra Vietnam, ble adoptert. Det skjedde i 2007 da den lille var bare tre år gammel. Først ble barnet bare adoptert av Angelina, og deretter gjorde Brad Pitt det samme i 2008. I 2018 fulgte Pax moren sin under Golden Globe Awards -arrangementet. Ifølge tabloidene ønsker han å være skuespiller akkurat som foreldrene. Men ifølge morens egne ord foretrekker han musikk og vil være DJ. I følge Angelina Jolie ønsker ingen av barna å bli skuespiller, men de elsker musikk og kunst. Pax var i Vietnam med Angelina Jolie i 2011 for å finne ut mer om hans kulturelle bakgrunn.

flott bilde av angelina jlie med barna Knox Vivienne

Vivienne og Knox Jolie Pitt

Vivienne og Knox Jolie Pitt er de andre barna til Angelina Jolie og Brad Pitt. De er tvillinger og er for tiden 9 år gamle. Du ble født i Frankrike i juli 2008. Bildene av den lille solgte for over 14 millioner dollar og summen ble donert til Andy Jolie-Pitt Foundation.

Angelina Jolie sier om sine adopterte barn at de er godt kjent med sin opprinnelige kultur og er stolte av den. De har alle passende nasjonale flagg over sengene sine!