Stilikonet Dita von Teese vakte en sensasjon igjen i forrige uke i Paris. Den 46 år gamle skuespilleren og modellen gikk inn på catwalken på Jean-Paul Gaultiers haute couture-show og presenterte en slående svart tyllkjole av den verdensberømte designeren, som er en del av vårkolleksjonen vår 2019. Det spesielle med denne bustier-kjolen var den vingelignende dekorasjonen på skuldrene og det svarte plumetisbroderiet. I dette antrekket var Dita fokus for oppmerksomhet og fikk også stor applaus fra andre stjerner som Catherine Deneuve, Kat Graham og Irina Shayk, som satt på første rad. Selvfølgelig også fra den store motedesigneren Jean-Paul Gaultier og hans ansatte.

Dita von Teese presenterte en bustier-kjole av Jean-Paul Gaultier i Paris forrige uke.

Dita von Teese forrige uke i Paris bustier-kjole av Jean-Paul Gaultier

 Det fikk stor applaus.

Dita von Teese Jean-Paul Gaultier

  • Hvem er Dita von Teese?

 Dita von Teese er scenenavnet til de som er født som Heather Renee Sweet. Som tenåring viste hun interesse for gamle filmer og farens Playboy -blader. Det var fremdeles klart for jenta den gangen at en ekte kvinne skulle ha silkestrømper og gå i høye hæler. Heather utviklet en svakhet for vakre undertøy og oppdaget fetisj for korsetter i en alder av 16 år. I dag har hun en rik samling av de fineste undertøyene, inkludert 300 korsetter.

 Den vakre Dita von Teese i New Burlesque -stil.

Dita von Teese er vakker i New Burlesque -stil

I 1999 hadde Dita von Teese en fotoshoot for coveret til Playboy, som på den ene siden fikk berømmelse i den erotiske scenen og på den annen side gjorde hennes nye navn populært over hele verden. Hennes private liv var også i fokus for offentlig oppmerksomhet, spesielt ekteskapet hennes med hennes mangeårige kjæreste, sjokkrockeren Marilyn Manson. Etter to år avsluttet hun imidlertid “ekteskapseksperimentet” og ga ut boken “Burlesque and the Art of the Teese”. Dette etablerte Dita som dronningen av New Burlesque, kunsten å sensuell eksponering. Siden den gang har Dita von Teese vært en av favorittmodellene til kultdesigneren Jean-Paul Gaultier og deltar regelmessig i hans haute couture-show.

Den absolutte dronningen i New Burlesque -stilen.

Dita von Teese dronning av den nye burleske stilen

  • Overraskende, med Dita von Teese, går sjenanse og nakenhet hånd i hånd

Bak all glamouren er det fremdeles en sjenert kvinne som er revet fra tvil. Man kan ikke stole på henne i det hele tatt, men det er sant. Selv etter hennes selvtitulerte album “Dita Von Teese”, som ble utgitt i februar 2018, sa danseren og sangeren følgende: “Jeg ville normalt ikke putte noen av setningene i munnen min, jeg er altfor sjenert for at. Den franske låtskriveren Sebastien Tellier skrev albumet for meg. Så det er hans syn på meg og mitt liv. ”For fansen hennes er det fortsatt uforklarlig hvordan denne sjenansen kunne passe inn i hennes glamorøse show? Men Dita von Teese tror at når det gjelder burlesk, har hun full kontroll og mye selvtillit. Men hun vil ikke åpne døren til sitt eget privatliv gjennom sangene sine. Artisten selv vet best hvordan akkurat nakenhet henger sammen med sjenanse.

I dag scorer Dita med sitt perfekte utseende i burlesk stil og en velpleid, delikat kropp. En streng kosthold  holder dem i form, til tross for deres fremskridende alder. Forhåpentligvis vil Dita von Teese holde seg i toppform i mange år fremover.

Dita von Teese har hatt et mangeårig samarbeid med motedesigneren Jean-Paul Gaultier.

Dita von Teese med motedesigner Jean-Paul Gaultier

 Den perfekte sminken er en del av deres utseende. “Jeg liker å sminke meg,” sier Dita.

Dita von Teese perfekt utseende, perfekt sminke