Etter Toms romantiske ekteskapsforslag i julen og det flyttende Insta -innlegget fra Heidi: “Jeg sa ja!” Det ble sakte klart at de to kjærestene snart også ville bli gift. Det har også vært spekulert en stund om at Heidi er gravid, så vel som om bryllupets sted og dato. Tom og Heidi har allerede innrømmet at en dato for bryllupet er satt, men de ønsker ikke å avsløre det offisielt ennå. Og hvor gifter du deg? I Los Angeles, på Capri eller i ditt vanlige hjem? Skal det da være Bergisch Gladbach, Magdeburg eller Köln? I påvente av årets store bryllupsarrangement, vil ting fortsette å være spennende.

Heidi Klum og Tom Kaulitz i mai 2018 – offisielt sammen for første gang

heidi klum og tom kaulitz forelsket på den røde løperen

Hvor finner Heidi og Toms drømmebryllup sted?

Bildeavisen kunngjorde nylig at begge stjernene ikke gifter seg i USA, men mest sannsynlig her i Tyskland, nærmere bestemt i Bergisch Gladbach. Det er der Heidi kommer fra. Etter at Heidis mor Erna og halvbroren Michael ble sett sammen med Tom på Bensberg slott nær Bergisch Gladbach, virker det ganske troverdig at det fremtidige brudeparet kunne gifte seg der, alle steder.

Det er et 5-stjerners luksushotell med 120 rom og pittoreske omgivelser. Hvorfor ikke?

Det er imidlertid ikke helt sikkert, fordi Heidi og Tom ikke offisielt ønsker å kunngjøre bryllupsstedet. En innsider avslørte nylig for magasinet “OK!”: “Heidi planlegger å leie et strandhus med utsikt over havet til bryllupsmottaket i Malibu”. Ifølge andre rykter vil Heidi gjerne ha et gospelkor og et orkester, og hun vil gjerne invitere rundt 300 gjester til bryllupet. Hvem vet, kanskje det kan bli en andre stor bryllupsfeiring i USA, hvor de to innfødte tyskerne har bodd i mange år og har mange venner og bekjente.

En så vakker forlovelsesring kan ikke overses

heidi klum og tom kaulitz forlovelsesring

Og hvordan kunne gjestelisten se ut?

I tillegg til Heidis barn og foreldre samt Toms tvillingbror, vil de to andre medlemmene av Tokio Hotel definitivt være der – Georg Listing og Gustav Schäfer. Nære venner som Thomas Hayo og Michael Michalsky burde selvfølgelig ikke mangle i det hele tatt. Sanger Mel B er også en av de beste vennene til den fremtidige toppmodellbruden og derfor absolutt en viktig bryllupsgjest. Fotograf Rankin, moteguru Tim Gunn og designerne Zac Posen og Michael Kors er mest sannsynlig også på gjestelisten. Toppmodell Giesele Bündchen og Tyra Bangs kan sikkert også være der. Og hvorfor ikke Sir Elton John? Vi er fortsatt nysgjerrige på hvem Heidi og Tom vil invitere til kjærlighetsfesten.

Begge ser fortsatt dypt forelsket ut

heidi klum og tom kaulitz 2018 internasjonale cannes filmfestival

Tvillingbroren Bill Kaulitz er også glad

Toms bror Bill er også veldig fornøyd med det forestående bryllupet. I et intervju med RTL sa 29-åringen at han nesten hadde følelsen av at han skulle gifte seg. Frontmannen på Tokio Hotel ønsker å støtte tvillingbroren fullt ut og er i ferd med å organisere Toms utdrikningslag. Han kunngjorde også at han planlegger feiringen nøyaktig slik broren vil at den skal være, med alle guttene hans. Så det ser virkelig ut som at drømmebryllupet ditt er veldig snart … kanskje i mai? Eller senest i sommer?

I alle tilfeller ønsker vi dem lykke til og et langt, lykkelig liv sammen!

Toms tvillingbror er overlykkelig og deler spenningen

bill kaulitz heidi klum og tom kaulitz

Drømmeparet på Golden Globe Awards 2019

heidi klum og tom kaulitz Golden Globe Awards