Dua Lipa vant prisen for beste nye artist på Grammy Awards 2019. Det var et av høydepunktene under overrekkelsen av den mest populære amerikanske musikkprisen. Selvfølgelig også en stor glede for millioner av Dua Lipa -fans.

Dua Lipa reagerte veldig følelsesmessig på prisutdelingen

grammy awards great dua lipa

Vinnerens spontane reaksjon

Etter å ha hørt navnet hennes som vinner, brast Dua Lipa i gråt. Til tross for de sterke følelsene, kom hun raskt til og holdt en spontan, rørende kort tale. Hun uttrykte sin stolthet over å være blant så mange flotte musikalske skuespillerinner på nominasjonslisten.

Fansene hennes hjalp henne, sa Dua Lipa, til å være den best mulige versjonen av seg selv. Videre oppførte hun teamet sitt med navn på scenen og takket hver og en av dem. Selvfølgelig også med familien hennes, som forresten var der med henne under seremonien.

Alle er verdt sine egne drømmer – sier Dua Lipa

grammy tildeler gode ideer

Vinnerens melding

Meldingen fra vinneren av Grammy -prisen til alle seere og lyttere var spesielt rørende. Uavhengig av din bakgrunn eller tro, bør du ikke miste troen på drømmene dine. Det er definitivt verdt det. Man bør finne sitt eget kall i livet og følge det.

Vinneren imponerer med talent og individuell skjønnhet

fantastiske stiö dua lipa grammy awards

Dua Lipa og karrieren hennes

Dua Lipa har vært en av de største stjernene på musikkscenen siden 2017, og hun ble først kjent gjennom den super store hiten “New Rules”. Sangen er fra deres debutalbum, som også inkluderer platinumsingelen “IDGAF”.

Nye regler – den første store suksessen til årets Grammy -vinner

Dua Lipa var glad av hele sitt hjerte og åpent

grammy awards dua lipa joy

Den typiske stilen til sangeren er autentisk bevart i videoene og trinnene hennes

dua lipa i hvite klær

En del av utseendet til Dua Lipa og St. Vincent under seremonien

Den 61. årlige Grammy Awards

Sangeren delte gleden sin med mange venner

grammy awards klem med en venn