Ed Sheeran og Cherry Seaborns egentlige bryllup var i desember i fjor. Men på den tiden var det ingen stor feiring, definitivt ikke en som de to virkelig ønsker. Tydeligvis derfor bestemte de seg for å unne seg en slik glede i år. Ni måneder senere arrangerer Ed Sheeran og Cherry Seaborn et fantastisk bryllup for venner. Konseptet virker spesielt originalt, sannsynligvis lik formen på en festival.

Dette teltet ble spesielt satt opp for bryllupet til Ed Sheeran og skolevennen Cherry Seaborn

ed shereen bryllupstelt

Historien om Ed Sheerans bryllup

Før vi forteller deg mer om den andre bryllupsfeiringen, vil vi minne deg om historien. Ed Shereen, 28, og Cherry Seaborn, 27, møttes for noen måneder siden i en liten kirke i Suffolk ble gift. Mer spesifikt skjedde det i desember i fjor, i en veldig nær krets av venner og familie.

Rundt 40 var de inviterte gjestene den gangen, og rykter ble spredt om at Jennifer Aniston, Sir Elton John og Taylor Swift var blant dem. Dette gjorde nyheten enda mer populær.

Det er nå en elv og en innsjø nær bryllupsstedet

ed shereen see - bryllupssted

Den store feiringen nå

Feiringen nummer 2 blir mye større og et stort telt ble satt opp i en skog for det. Det feires i form av en festival. Installasjonen av den var allerede en stor innsats i seg selv, og den krevde arbeid med lastebiler som kjørte gjennom skogens smale og skitne veier. Bryllupsstedet er et mysterium og få vet hvor dette stedet er. Bilder viser et miljø, omgitt av mange høye trær, gjemt i skogen. Det er også en liten innsjø i nærheten. Ed Sheeran og andre kjendissangere kommer også til å opptre under bryllupet. Datoen for bryllupet er fremdeles ukjent, men det vil finne sted på slutten av sommeren.

De to har vært forlovet lenge

ed shereen - romantiske øyeblikk

Ed Shereen og Cherry Seaborn giftet seg i desember i fjor

ed shereen om vinteren med den elskede

De to inviterer mange kjendiser til bryllupsarrangementet 

ed shereen og kona

Ed Shereen og Cherry Seaborn er en inspirasjon for mange med sin favoritthistorie

flotte bilder med romantikk med ed shereen