Våren 2019 er fortsatt ikke over, men allerede i dag ønsker vi å ta en titt på den neste. Fordi der har du mange flotte motetrender som du kan venne deg til. De motekolleksjonene som nå vises, for eksempel denne av Alexander McQueen, gir oss en ide om dette. Som det er så ofte de siste årene, er fokuset på maskulinitet. Du håndterer den klassiske og moderne oppfatningen av det. Dette er en provokasjon for forbrukere og seere, men også en mulighet til å formulere sin egen nåværende posisjon. La oss vurdere de individuelle aspektene ved denne samlingen!

Slik kan du krydre en klassisk dress med moderne farger

Lilla og svart - flott idé for motetrendene

Følger tidligere trender

Kontinuiteten er veldig typisk for de siste Alexander McQueen -samlingene. I denne kolleksjonen, dedikert til den kommende våren, ser vi en klar sammenheng med antrekkene fra i fjor høst. Dette er mer en hyllest til den klassiske engelske stilen, som imidlertid er individualisert på utrolig mange måter.

Moderniseringen realiseres stort sett gjennom detaljene. Det kan for eksempel bestå i overraskende utførelse av detaljene, i gjenbrukte materialer eller i valg av originaldimensjoner for ornamenter. Uansett ser vi alltid en klar forpliktelse til opprinnelsen til den opprinnelige stilen, tradisjonen som de klassiske dressene fra samlingen følger.

Idee for kreativ bruk av lengder

Mote trender - grå design - god idé

Stoffene som brukes

Et veldig viktig aspekt ved samlingen som gjør den unik er stoffene som brukes der. De er helt avgjørende for å bestemme formålet med å bruke Alexander McQueen Spring Collection klassiske drakter. Svart bomull har blitt brukt til strengere antrekk. Disse antrekkene er også ideelle for offisielle anledninger. Angoraull er den mer høytidelige varianten du vil ha på en rød løper eller på et veldig offisielt bryllup. Under kan du bære svart blonder som fremdeles ville være høytidelig, men uformell nok for etterfesten.

Sølv og svart – klassisk glans i en veldig moderne form

Mote trender grå og svart

Variasjon gjennom lag, lengder og mønstre

Vi har allerede eksplisitt nevnt de forskjellige variantene av disse klassiske antrekkene som et hovedaspekt ved Alexander McQueen vårkolleksjon. Den opprinnelige tilnærmingen til utførelsen av ornamenter og detaljer ble også nevnt. Dette uttømmer imidlertid ikke strategiene for individualisering. Lengre (enn vanlig) jakker er spesielt merkbare i samlingen. Disse kan justeres etter smak og personlig struktur. Flere lag i drakten er en annen merkbar funksjon. Til slutt er blomstermønstre definitivt verdt å nevne. I en modernisert versjon kan de ofte sees i herredressene fra Alexander McQueen -serien våren 2020. Ikke bare der, forresten, men også under opptredener på røde tepper!

Veldig edel og praktisk tolkning av klassisk ornamentikk

Mote trender flotte hvite sorte mønstre

Designeren bak Alexander McQueens vårkolleksjon

Sarah Burton er designeren bak denne Alexander McQueen -kolleksjonen. Overraskende nok var hun ikke der under forestillingen for noen dager siden. Kanskje er dette et uttrykk for at hun heller vil gjøre seg merkbar gjennom verkene sine og mindre gjennom personlig utseende. Uansett er disse herrenes antrekk veldig representative for deres nåværende utviklingstilstand på det profesjonelle feltet. Hun er en av de designerne som liker å holde tråden til tradisjonen og likevel sikre moderne kontinuitet på en fantastisk måte. Slike eksperter er svært sannsynlig å forme våre fremtidige motetrender.

Rosa og hvite mønstre på svart bakgrunn

Rosa og lilla - flotte motetrender

Alternasjon med doble lag og lengre kutt

svart dress - flotte motetrender

Idee til en flott dress i rosa

flott rosa - motetrender

Stilig herredrakt med koloniale elementer

Trender med svarte figurer Mote trender