Eks-modellen Yolanda Hadid fylte 55 år 11. januar. I anledning bursdagen hennes la hun ut et bilde av seg selv på Instagram og gjorde en flott gave med det. Bildet viser moren til Bella og Gigi Hadid i hennes naturlige skjønnhet. Hun er nå stolt over utseendet sitt og skriver at hun nå er silikonfri. Hun har reversert all kosmetisk kirurgi og føler seg fri og glad igjen. I sin uttalelse skriver hun: “Skjønnhet har ingen mening uten helse” og sender et viktig budskap til alle kvinner over hele verden som stoler på kosmetisk kirurg uten å nøle. Dette er en stor prestasjon av Yolanda Hadid, og hun kjempet for det i årevis. Vi vil fortelle deg hvordan dette oppsto om et øyeblikk.

Eksmodell og supermamma – Yolanda Hadid er nå spesielt stolt av sitt naturlige utseende.

Yolanda Hadid eks-modell og supermamma 55 år gammel

  • Den bratte karrieren til modellen Yolanda Hadid var slett ikke risikofri for helsen

Yolanda Hadid er opprinnelig fra Nederland og pleide å være en modell. Så giftet hun seg med Mohammed Hadid og har to vakre døtre av ham – Gigi, Bella og sønnen Anwar Hadid. Gigi og Bella har nå også etablert seg som supermodeller i moteverdenen.

Men rett etter fødselen til sin første datter Gigi, brøt Yolanda Hadid av catwalkkarrieren fordi hun ønsket å konsentrere seg om familielivet og morskapet. Men hun ønsket å holde seg i toppform og se ut som en modell når som helst og hvor som helst, så hun bestemte seg for å gjøre noen operasjoner. Brystimplantater, fyllstoffer, botox -injeksjoner og forlengelser har ikke bare forandret kropp og utseende, de har også skadet helsen. I 2012 diagnostiserte leger TV -stjernen og skuespilleren “The Real Housewives of Beverly Holls” med den smittsomme sykdommen Lyme disease. Siden det øyeblikket har Yolanda Hadids liv endret seg fullstendig.

 Som 55 -åring ser Yolanda Hadid fortsatt pen ut.

Yolanda Hadid eks-modell pen på 55

  • Hva sier Yolanda Hadids innlegg på Instagram?

Det tok den 55 år gamle eksmodellen noen år før hun bestemte seg for å “angre noen dårlige avgjørelser”. Hun frigjorde seg først fra sjokket over sykdommen og hadde deretter nok mot til å gjøre noe viktig for helsen hennes. Hun fikk fjernet brystimplantatene og sluttet å bruke botox -injeksjoner. Nå er hun glad for at hun ser naturlig ut igjen. “Endelig har jeg originalen min fra 1964 tilbake,” skriver hun om bildet sitt på Instagram. Yolanda Hadid er nå glad for at hun “nå lever i en kropp uten brystimplantater, fyllstoffer, botox, forlengelser og alt det tullet”, faktisk fri for denne giften som nesten drepte henne. Den er rettet mot alle kvinner, de må ikke prøve for all del å “holde tritt med de antatte kravene til en sexy kvinne i vårt samfunn”. Fordi helse er vår rikdom. Takk, Yolanda, og gratulerer med dagen!

 

Yolanda Hadid pleide å bøye seg for sosialt press, men i dag står hun for seg selv.

Yolanda Hadid eks-modell står for seg selv

 Eksmodellen er fornøyd med 55.

Yolanda Hadids 55 -årsdag med døtrene Gigi og Bella

Yolanda Hadid kan le igjen fordi hun har fått tilbake optimismen i livet.

Yolanda Hadid eks-modell i all-gas liv, selvfølgelig, vakker