27. januar ble seremonien for tildelingen av SAG Awards fant sted på Shrine Auditorium og Expo Hall i California. Det er et TV -format som er kjent i USA og nå også rundt om i verden, der individuelle skuespillerpriser deles ut i en live seremoni. De skiller hele sitt arbeid innen kino, TV, inkludert TV -serier og andre formater.

Emily fikk prisen sin hovedsakelig for rollen i A Quite Place …

emily blunt og mannen hennes på sag awards

Emily Blunt – Vinner av SAG Awards 2019

Årets SAG Awards -vinner var Emily Blunt. På spørsmål om de personlige egenskapene som har brakt henne til denne prisen, sa Emily Blunt at det var hennes nysgjerrighet og åpne holdning som hjalp henne videre i karrieren. Du bør ta så mange roller som mulig for å få erfaring og deretter bruke dem på et senere tidspunkt.

Hun ønsket å dele prisen med mannen sin og regissøren av filmen, John Krasinski

emily stump med mannen sin i publikum

Opplevelsen fra A Quiet Place

En av de viktigste rollene som førte Emily Blunt til hennes suksess i 2019 er i filmen Et stille sted. Under pressekonferansen etter overrekkelsen av SAG Awards delte hun sin erfaring med filming. Hun sa at rollene var mer skremmende for publikum enn for henne personlig. Moren din vil heller se andre veien, sa Emily. For henne ville det være mer en dypt følelsesmessig opplevelse.

Emily Blunt og andre skuespillerinner under SAG Awards 

emily blunt og andre skuespillerinner

John Krasinskis følelsesmessige svar

John Krasinski er mannen til Emily Blunt og også direktør for A Quiet Place. Derfor sa skuespilleren under prisutdelingen at hun ville dele prisen med ham. Hun understreket hans engasjement under arbeidet og sa at det rørte hennes hjerte. John Krasinski reagerte veldig følelsesmessig og hadde tårer i øynene. Under pressekonferansen sa Emily Blunt at han var like overrasket og sjokkert som hun, og at det sannsynligvis var fordi han ikke kunne skjule følelsene sine.

Her er hele pressekonferansen med Emily Blunt

Emily Blunt er populær for talentet sitt …

emily stump sjarmerende som alltid

… og naturlig sjarm. 

flotte øredobber og smil emily sløv

To scener fra filmen “A Quiet Place”

scene i en film emily stump

emily blunt flott avslappet filmscene