Nå er nysgjerrigheten til millioner av fans av hitserien “The Crown” til en viss grad slukket. Minst ett spennende spørsmål har ikke vært åpent siden forrige onsdag. Skaperne av den prisbelønte Netflix-produksjonen har endelig funnet en Princess Diana-skuespillerinne. Og det er den hittil lite kjente unge skuespilleren Emma Corrin. I den fjerde sesongen av serien “The Crown” vil den unge nykomlingen glide inn i rollen som prinsessen av Wales, som døde i 1997. Filmens produsenter delte denne nyheten på Twitter. Emma Corrin er overlykkelig over denne enorme muligheten til å spille Lady Di og ser frem til å bli en del av rollebesetningen snart. Filmingen skulle starte i år, men dessverre er ikke sendingsdatoen for den fjerde sesongen av hitserien ennå satt.

Emma Corrin spiller Lady Diana i den fjerde sesongen av “The Crown”.

Emma Corrin spiller Lady Diana fjerde sesong av hitserien

En stor rolle for nykommeren Emma Corrin

Lite er kjent om Emma Corrin. Den 23 år gamle unge skuespilleren ble nylig uteksaminert fra Cambridge. Men hvis du ser nøye på hennes nåværende bilde, kan du enkelt forestille deg hvorfor den unge britiske kvinnen ble valgt til rollen som Lady Diana.

Med sitt milde blikk og delikate ansiktstrekk kan hun være det perfekte produsentens valg. Med passende sminke og klær vil hun sikkert legemliggjøre prinsessen utmerket. Den unge skuespilleren har så langt deltatt i en rekke teateroppsetninger og dukket opp i TV -seriene “Pennyworth” og “Grantchester”. Nykommeren dukket nylig opp på siden av Keira Knightley i komediedramaet “Misbehavior”. Dette er faktisk den første spillefilmen Emma Corrin har laget.

 Emma Corrin er for tiden foran kameraet for dramaet “Misbehavior” sammen med Keira Knightley og Suki Waterhouse.

Emma Corrin for tiden foran kameraet for filmdramaet

Skuespilleren er overrasket over rollebesetningen på Instagram og føler seg stolt over å få rollen som prinsesse Diana Spencer, som døde tidlig. Hun beskriver til og med deltakelsen i “The Crown” som “surrealistisk”. Emma Corrin har følgende å si om sitt forbilde: “Prinsesse Diana var et ikon og hennes innvirkning på verden er like dyp som inspirerende”. Den glade skuespilleren la til: “Jeg vil gi alt for å gjøre hennes rettferdighet”. Den fjerde sesongen av serien “The Crown” finner sted på slutten av 1970- og 1980 -tallet. Filmen forteller om ekteskapet til middelklassen Diana Spencer med prins Charles og viser hennes enorme livsstil som en del av kongefamilien. Fokuset er også på hennes mislykkede ekteskap og skilsmissen i 1996.

 Emma Corrin sjarmerer oss med sitt uskyldige og veldig fine ansikt. Hun er det riktige valget for rollen som Lady Diana.

Emma Corrin spiller Lady Diana uskyldig og veldig fint ansikt

  • I hitserien “The Crown” er suksess for Emma Corrin uunngåelig

Før den tredje sesongen av Netflix -serien “The Crown” har startet, lager produsentene overskrifter for den neste. Peter Morgan, manusforfatter og serieskaper, har personlig kunngjort at Emma Corrin vil ta rollen som Lady Diana i sesong fire. Han er begeistret for den unge britiske skuespilleren og sier: “Emma er et strålende talent som umiddelbart fascinerte oss da hun kom for å spille Diana Spencer. Ikke bare har hun uskylden og skjønnheten til unge Diana, men hun har også overflod og kompleksitet av en ekstraordinær kvinne som gikk fra en anonym tenåring til den mest kjente kvinnen i hennes generasjon, sier Peter Morgan til journalister i Hollywood.

Emma Corrin står overfor en stor utfordring i karrieren.

Emma Corrin spiller Lady Diana og står overfor en stor utfordring

Historiedramaet “Kronen” forteller livet til dronning Elisabeth II, og i serien ser vi mange kjente skuespillere. I den tredje sesongen, for eksempel, spiller Oscar -vinneren Olivia Colman rollen som britisk høyhet. Hun er etterfølgeren til Claire Foy. Tobias Menzies vil også erstatte sin kollega Matt Smith som prins Philip. I stedet for Vanessa Kirby ser vi Helena Bonham Carter i rollen som prinsesse Margaret. I den fjerde sesongen spiller Gillian Anderson den tidligere statsministeren Margaret Thatcher i tillegg til Emma Corrin. Nå kan vi bare se frem til disse filmtalentene og være tålmodige til den fjerde sesongen av hitserien treffer skjermen.

Den fjerde sesongen av “The Crown” forteller om det mislykkede ekteskapet til Lady Diana.

Emma Corrin spiller Lady Diana The Crown forteller om prinsessens mislykkede ekteskap

Serien viser den enorme livsstilen til prinsessen av Wales.

Emma Corrin spiller Lady Diana, og forvandler livet til den vanlige tenåringen til verdensberømt kjendis