Emma Stone har vært en av de mest populære skuespillerne de siste årene, og nå er hun forlovet. Nyheten ble kunngjort gjennom Instagram -profilen til Dave McCary, hennes fremtidige ektemann. Først og fremst er dette forloveden til Emma Stone. Han er 34 år, 3 år eldre enn Emma. Dave er en multitalent personlighet best kjent som en amerikansk komiker, skribent og regissør. Han jobber for tiden som segmentdirektør for det amerikanske sen kveldsshowet Saturday Night Live.

De to har hatt et lykkelig forhold i mer enn to år

begge sammen ser flott ut

Kjærlighetshistorien til Emma Stone og David McCary

De to har vært sammen i omtrent to år, for å være presis siden juni 2017. Emma Stone var vertskap for en Live Show på Saturday Night og det var der de møttes. Ekteskapstilbudet kommer i tide til julefeiringene. Denne tiden av året vil sannsynligvis bli uforglemmelig for dem begge.

Så langt har de foretrukket å holde det meste av forholdet hemmelig. Emma Stone synes spesielt å bry seg så mye om å beskytte personvernet sitt så mye som mulig. Så hun vil sannsynligvis at nyhetene hun deler skal være spesielt spektakulære. Det gjør hun også! Nyheten om forlovelsen utløste veldig følelsesmessige reaksjoner!

Emma deler lite om forholdet, så hvert bilde tatt sammen er et høydepunkt!

emma stone flott bilde med david

Reaksjonene på Instagram

Bildet, der Emma og Dave kunngjorde sitt forlovelse, viste dem begge veldig glade. Emma rekker ut hånden, og du kan se forlovelsesringen. Deretter følger en rekke hilsener og gratulasjoner, som er blandet med mye humor. Vi og mange andre fans syntes følgende kommentar var spesielt morsom: “Emma Stone gifter seg med en som ikke er Andrew Garfield. Gratulerer uansett! ”Eller følgende:“ Emma Stone er forlovet. Det er ingen spøk. Dette er ikke en trening. Emma Stone er virkelig forlovet. Herregud!”. Eller denne: “Herregud. Emma Stone er forlovet. Jeg trenger tid til å behandle det, men jeg er så glad på hennes vegne. “

Vi er glade for deg også og venter nysgjerrig på nyheten om bryllupet ditt.

Slik så Instagram -innlegget ut, der Dave McCary og Emma Stone kunngjorde sitt engasjement!

emma og dave klem

Emma Stone er et forbilde for mange kvinner og drømmen til mange menn

flott sminke emma stein

Nok et flott bilde av naturlig skjønnhet

Emma Stone mote kvinner

Er Emma Stone forlovet nå? Kan du tro det? 

emma stone trender kvinner mote og frisyrer