Kjærlighet kommer, kjærlighet går! Verden til de rike og berømte er intet unntak. Vi har et helt nytt bevis på dette, og det ser ut til at det var en gnist mellom Brad Pitt og Charlize Theron. Media og fans lurer på: er begge stjernene virkelig et par nå? Fordi det ikke er helt offisielt ennå. I følge den britiske avisen “The Sun” har begge skuespillerne vært sammen en stund og blir sett oftere og oftere i offentligheten. Det var Charlize’Ex Sean Penn, av alle mennesker, som burde ha gjort de to kjent og siden har kjærlighetsromantikken tilsynelatende begynt.

Brad Pitt og Charlize Theron er nyforelsket

brad pitt og charlize theron et par

De to stjernene har fått en ny kjærlighet

Og hvorfor ikke? Brad og Charlize har vært singler lenge. En ny kjærlighet er allerede gitt til de to. Etter det vanskelige kranglet med sin ekskone Angelina Jolie, trenger Brad Pitt et friskt pust igjen og den vakre sørafrikansk-amerikanske skuespilleren ser ut til å være akkurat den rette personen for det.

Hun er ikke bare ekstremt rik og talentfull, men fremfor alt selvsikker og, som Brad Pitt, også glad i barn. Skuespilleren bestemte seg for å bli alenemor til to adoptivbarn, og siden 2012 og 2015 har hun fått en sønn og en datter. I tillegg er Charlize også veldig aktiv sosialt, spesielt i kampen mot AIDS i Afrika og over hele verden. En sterk kvinne som ikke bare avslører hennes skjønnhet og talent. Kanskje har Brad nå funnet kvinnen som kombinerer alle de positive egenskapene til eksene hans?

Charlize Theron – en skjønnhet med en sterk personlighet

charlize theron ny kjærlighet fra brad pitt

Men ingen kjærlighets comeback med Jennifer Aniston

Selv om rykter og spekulasjoner om et nytt kjærlighetsforhold mellom Brad og Jen sirkulerte blant fans nylig, er det nå helt sikkert: det blir ingen kjærlighets comeback mellom de to! Jen slo opp med eksmannen Justin Theroux for et år siden, men er tilsynelatende ikke klar for en så stressende affære. Ja, Brad Pitt og Jennifer burde ha kommunisert flere ganger i det siste, noe som også ga ut ryktene for publikum. Men det ble ikke noe mer av det. Det er sannsynligvis også bra, med tanke på den dramatiske avslutningen mellom de to i 2005. På den tiden måtte Jennifer lese om ektemannens fling med Angelina Jolie i overskriftene lenge. Og det ble verre, mens Jen spilte “Forsaken”, var den nygifte Brad og Angelina overlykkelige og fornøyde med sine mange barn en stund.

Det er definitivt på tide med noe nytt

brad pitt og charlize theron i kjærlighet

Og nå, med Brat Pitt og Angelina som går hver til sitt etter så mange krangler, er det mer tid for alle å finne nye partnere. Brad og Charlize nyter sine nye følelser for øyeblikket, og vi krysser fingrene for at det vil ordne seg, og det er press fra media, paparazzi & Co. overleve.

Et stjernedrømpar med stort potensial

hollywood drømmepar Brad Pitt og Charlize Theron

brad pitt og charlize theron et drømmepar