Det nye året har så vidt begynt og kinofans venter allerede utålmodig på nye, spennende filmproduksjoner fra Hollywood. I løpet av kort tid vil noen superinteressante filmer komme på europeiske skjermer i 2019. Vi kan ikke vente med å se på disse. Det er med rette mistanke om at noen av disse filmene snart vil bli megahits i 2019. Avhengig av filmekspertene kan vi stole på en ekte filmparade, der de mest kjente Hollywood -stjernene og Oscar -vinnerne også spiller. Paletten er virkelig bred – under titlene finner du superspennende actionfilmer, men det forventes også romantiske filmer og komedier samt eventyrfilmer i år. I dag vil vi fortelle deg hvilke som er de nyeste og mest populære titlene.

“Men in Black” er tilbake!

Filmer 2019 Tessa Thompson og Chris Hemsworth i

  • Filmer 2019 – nå annonseres handling!

Action Films 2019 er høyt på vår liste over ettertraktede billettlokaler for nyttår. For det første må vi nevne fortsettelsen av superproduksjonen “Men in black”. Mange lange år etter den tredje filmen, kommer den fjerde i denne serien nå. Filmen forventes å bli utgitt i midten av juni.

I den spiller Tessa Thompson og Chris Hemsworth to agenter som noen ganger lar oss andpusten.

Brad Pitt og Leonardo DiCaprio spiller sammen med andre stjerner i “Once Upon a Time in Hollywood”

Filmer 2019 Brad Pitt og Leo DiCaprio i den nye filmproduksjonen

Tittelen på denne filmen minner om begynnelsen på alle klassiske eventyr fra vår barndom. Men her står det … det var en gang i Hollywood. Dette er den niende filmen fra den verdensberømte regissøren Quentin Tarantino, og den inneholder populære stjerner som Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Brad Pitt, Al Pacino, Damian Lewis og Dakota Fanning. Filmen forventes på kino 26. juli 2019. Det er fortsatt usikkert om den store regissøren skal lage en tiende film.

Julianne Moore spiller en lykkelig skilt kvinne som koser seg i LA i

  • Filmer 2019 tilbyr oss også veldig romantiske historier

Vi har store forventninger til filmen “Gloria Bell”, som slippes på de store kinoene i begynnelsen av mars. I den ser vi Julianne Moore og John Turturro, som blir kjent med hverandre i en klubb i Los Angeles og er i ferd med å starte en romantikk. Filmkritikerne har allerede vurdert denne filmen for høyt og beskrevet den som “en av de beste kvinnefilmene i det 21. århundre”.

 “Five Feet Apart” – denne rørende kjærlighetshistorien kan ikke etterlate noen likegyldige.

Filmer 2019 romantisk kjærlighetshistorie om syke tenåringer

To tenåringer med diagnosen cystisk fibrose møtes og forelsker seg på et sykehus hvor de begge blir behandlet. Du kan finne ut hvordan forholdet deres utvikler seg i filmen “Five Feet Apart”, som ventes på kino 22. mars.

 Taylor Swift i den nye filmen “Cats”

Filmer Taylor Swift 2019 i musikkshowet

Kino -fans kan ikke vente med å se det filmede musikkshowet “Cats” med Taylor Swift i hovedrollen. I tillegg til den populære sangeren, spiller også andre filmstjerner i denne filmen, som Idris Elba, Jennifer Hudson, James Corden, Judi Dench og Sir Ian McKellen. Forteller du oss at du ikke har noen interesse av å se McKellen utkledd som en gigantisk katt? Du kan ikke gå glipp av det i det hele tatt!

En skjult drageverden presenteres for våre øyne i filmen “How to Train Your Dragon: The Hidden World”.

Filmer 2019 How to Train your Dragon The Hidden World

Filmer 2019: Vi ser Oscar -vinner Brie Larson i “Captain Marvel”. Filmen ventes i Konos 8. mars.

Filmer Oscar -vinneren 2019 Brie Larson i Captain Marvel