Tro det eller ei, Amerikas førstedame Melania Trump fylte 50 år søndag 26. april! Du kan ikke fortelle alderen på den tidligere modellen fra Slovenia. Men tvert imot! Selv om Melania Trump sjelden opptrer offentlig, ser hun alltid perfekt stylet fra topp til tå. Hun liker å gå med dyre klær og elegante høyhælte sko. Melania smiler sjelden og er mer sannsynlig hypotermisk og reservert. Hun foretrekker å holde seg i bakgrunnen mens mannen hennes fortsetter å lage overskrifter. Hun kalles den “upolitiske kona til presidenten” og den “ukrenkelige First Lady of America”. Ulike rykter om familielivet til presidentparet går ikke bare i Washington. Journalister og fans vil komme nærmere Melania Trump og bli bedre kjent med henne, men hun tillater sjelden et glimt bak kulissene i Det hvite hus. I anledning hennes 50 -årsdag, la oss se på hennes bemerkelsesverdige liv.

Når det gjelder kona Melania Trump, er den nåværende amerikanske presidenten virkelig misunnelig.

Melania Trump 50 år gammel med Donald Trump i hagen foran Det hvite hus i Washington

  • Melania Trump – fra modell til USAs førstedame

Dagens First Lady of America ble faktisk født for 50 år siden i Slovenia som Melanija Knavs. På begynnelsen av 1990 -tallet studerte hun arkitektur og design i Ljubljana, men avbrøt studiene og viet seg til et helt annet yrke.

Hun jobbet som modell og erobret catwalks i Paris, Milano og New York. I 1996 emigrerte hun til USA og hadde stor suksess der som modell. Det lyste på forsidene til kjente blader som “Vogue”, “GQ”, “Harpar’s Bazar” og “Vanity Fair”.

 En uimotståelig ung kvinne – slik så Melania Trumpf ut i 1998.

Melania Trump Donald Trump et forelsket par 1998

Imidlertid endret et tilfeldig møte i 1998 Melanias liv og satte en stopper for karrieren som modell. På en motefest i New York møtte hun Donald Trump, 24 år eldre, og de begynner begge å date. Den gang var Trumps skilsmissesak fra sin andre kone, Marla Maples, i gang. De to kjærlighetsfuglene knyttet offisielt knuten i 2005 ved et glamorøst bryllup i Palm Beach, Florida. Selv da viste bruden Melania Trump sin svakhet for dyre kjoler. Hun hadde på seg en kjole på 200 000 dollar fra det verdenskjente merket Christian Dior. Melania har beholdt denne svakheten for dyre klær den dag i dag. Antrekkene hennes er ofte et populært tema i media og blir enten bekreftet eller kritisert. Noen innsidere anbefaler til og med at du bør være nøye med valget av førstedamen, da hun gir visse visuelle signaler. Men faktum er at hun alltid ser perfekt ut!

Som førstedame forblir Melania Trump et mysterium for mange.

Melania Trump 50 år gammel som First Lady America er et mysterium for mange

  • Hvem er First Lady Melania Trump egentlig?

Når Melania dukker opp offentlig, er hun i fokus. Imidlertid avslører hun knapt noe om seg selv som person, intervjuer med henne er sjeldne. Vi vet imidlertid at hun utviklet initiativet “Vær best”. Dermed tar førstedamen sikte på å ta vare på barnas velvære. Hun har lykkes med å forsvare separerte familier og barn på den meksikanske grensen og påvirket mannen sin positivt. Melania Trump er også fast forpliktet til å bekjempe mobbing av ciber på sosiale medier. For eksempel advarte hun forrige måned om “uansvarlig oppførsel på nettet” under en konsert i Virginia. Hun forsvarer også sin egen sønn Barron fra det. Den 14 år gamle gutten ble utsatt for latterliggjøring på nettet fordi han så lei seg på hans sjeldne offentlige opptredener. Melania Trump skrev følgende på Twitter: “Et mindreårig barn fortjener personvern og bør holdes utenfor politikken”.

 På den amerikanske presidentens side kan ikke Melania Trump glede alle.

Melania Trump 50 år gammel med Donald Trump i hagen foran Det hvite hus

Til tross for all motvilje har førstedamen 13,9 millioner følgere på Twitter. Der skriver hun hovedsakelig tips om hvordan du beskytter deg mot korona -viruset og hvordan du håndterer pandemien. For eksempel ba hun om grundig håndvask og bloddonasjoner og takket de mange legene og sykepleierne for engasjementet i Corona -krisen. En journalist for TV -kanalen CNN beskriver Melania Trump som en moderne feminist. Hun hevder at førstedamen ofte gjør akkurat det motsatte av det mannen hennes forventer at hun skal gjøre.

 Er Melania Trump en moderne feminist?

Melania Trump 50 år gammelt stort smil om ansiktet

Melania 50 år gammelt stort smil om ansiktet

Gratulerer med dagen Melania Trump!

Melania Trump 50 år gammel smiler ved siden av USAs president Donald Trump