Kate Middleton sies å være gravid for fjerde gang. Ordet kom rundt allerede i 2018, men det er fortsatt ingen offisiell bekreftelse på denne nyheten. Offisielle myndigheter må fortsatt svare på om denne nyheten om hertuginnen av Cambridge er sann. Hvis det er sant, ville dette være en skikkelig overraskelse ettersom kongeparets tredje baby ble født for bare 8 måneder siden. Nyheten kommer fra et britisk stjernemagasin som også påstår at de nå venter en jente. Så langt har kongefamilien tre barn – prinsesse Charlotte og prinsene George og Louis.

Er Kate Middleton virkelig gravid for fjerde gang? Her er hun med sin andre baby i magen!

den svært gravide kate middleton

Den offisielle nyheten om Kate Middletons graviditet mangler fortsatt!

Kilden hevder nå at Kate og Williams fjerde barn sies å være på vei. Men det ser ut som kongefamilien har forbudt å fortsette å spre disse ryktene. Kensington Palace har ganske enkelt nektet å kommentere, men det er også blitt sagt at en offisiell uttalelse vil bli gitt snart.

Det er babyfeber i kongelige kretser akkurat nå, og det gjør det også Meghan Markle og prins Harry fanget. Begge venter sitt første barn til våren i år.

Selv om det er uklart om nyhetene om Kate Middleton er sanne, har det blitt arrangert spill om hennes graviditet og Megans graviditet.

Det ser ut til at Kate og William -familien har det bra med å oppdra barn

Kate og William med en baby

Den forrige barnehistorien om Kate og William

Spillene er på hvem som skal få en baby først, og det var 6 til 4 for Kate Middleton i desember. I løpet av de tre første graviditetene led Kate Middleton av alvorlig morgenkvalme. Hun savnet til og med prins Georges første skoledag på grunn av det. På den tiden var hun gravid med prinsesse Charlotte. Hun ville alltid ha minst tre barn, som en veldig viktig kongelig kilde allerede har annonsert. William, derimot, var mye mer motvillig i begynnelsen, sannsynligvis ikke bare fordi han bare har en bror, men også fordi George var en veldig vanskelig baby. Så hadde de Charlotte, og hun var mye lettere. Nå virker ikke tanken på å få et nyfødt barn som en så stor utfordring.

Hver ny kongelig baby er et nytt lykketreff for Kate og William -familien

foran et sykehus kate og wiliam toll

Kate Middleton ville alltid ha minst tre barn

Catherine hertuginne av Cambridge føder sitt tredje barn, Lindo Wing, St Mary's Hospital, London, Storbritannia - 23. april 2018

Et av de glade bildene av Kate og William med barna

kate og william med sine to eldre barn

Vi lurer alle på om Kate Middleton får en fjerde baby i 2019.

Kate William og Little George -bildet

Kate og William – et eksempel på en lykkelig familie

Hertugen og hertuginnen av Cambridge besøker Tyskland - dag 3