Den lange ventetiden er endelig over! Den starter 14. april 2019: den siste sesongen av den absolutte HBO -serien hit begynner. Game of Thrones -stjernene møttes onsdag kveld 3. april i Radio City Music Hall, New York for sesong 8 -premieren. Men uten Lena Headey (Cersei Lannister), som var for syk til å møte alle andre på den røde løperen. Alle skuespillerne så fantastiske ut. Gwendoline Christie (Brienne von Tarth) stjal absolutt showet fra alle. Her er høydepunktene fra dette arrangementet!

Game of Thrones – Gwendoline Christie i en fantasifull kjole

game of thrones gwendoline christie

Hva var de beste øyeblikkene på den røde løperen?

Det var en overflod av nåværende “kongelige” Game of Thrones-karakterer som stjernene Emilia Clarke, Kit Harington og Peter Dinklage, så vel som de falne medstjernene som Sean Bean, Jason Momoa og Pedro Pascal. Dessverre var det ingen drager å se …

Men dragemoren, stjernen Emilia Clarke, lyste spesielt i sin iøynefallende Valentino-kjole, som hun kombinerte med en fet, mørk leppestift.

Den sjarmerende Emilia Clarke

emilia clarke game of thrones

Et av de beste øyeblikkene på den røde løperen var definitivt da Julius Bjornsson (The Mountain) og Pedro Pascal (Oberyn Martell) møttes her for første gang siden deres dødelige kamp i sesong fire. Det var også veldig hyggelig å se fanfavoritter Kristian Nairn (Hodor), Rory McCann (The Hound) og Kristofer Hivju (Tormund) foran kameraet.

Det morsomme gjensynet til Julius Bjornsson og Pedro Pascal

tronespillet Julius Bjornsson og Pedro Pascal

Hvor mange episoder er det egentlig i sesong 8?

HBO delte de siste 13 episodene av Game of Thrones i to kortere sesonger. Sesong 8 består av seks episoder og har den lengste gjennomsnittlige episodelengden i noen Game of Thrones -sesong. Kjøretiden for alle seks episodene er bekreftet av HBO. De fire første episodene er fastsatt til 54, 58, 60 og 78 minutter, mens episode 5 og finalen er 80 minutter hver. Det er en gjennomsnittlig episodelengde på 68 minutter og 20 sekunder.

Er det en lykkelig slutt å håpe på i Game of Thrones??

Spenningen øker hver dag, og trailerne som allerede er publisert på YouTube, gir fansen lite håp om en virkelig lykkelig slutt. Du kan føle dette tydeligst i den siste av disse … du kan se merkene til et tungt slag på ruinene av Winterfell. John Snows sverd ligger forlatt på bakken, og det er rett og slett ingen å se … har de udøde erobret menneskeheten? Du får vite det senest 15. april.

Ha det gøy å holde feberen i gang!

 

Og noen flere høydepunkter fra Game of Thrones -premieren 3. april 2019

game of thrones premiere 8 sesong

Emilia Clarke og Peter Dinklage

game of thrones hbo premiere

Rose Leslie og Kit Harington

game of thrones Kit Harington Rose Leslie

Maisie Williams og Sophie Turner

game of trones premiere maisie williams og sophie turner

Isaac Hempstead Wright

game of thrones isaac hempstead wright

Jack Gleeson

game of thrones jack gleeson

Natalie Dormer    

game of thrones natalie dormer

Nikolaj Coster-Waldau

game of thrones premiere nikolaj coster-waldau

Peter Dinklage

game of thrones peter dinklage

Lisa Bonet og Jason Momoa

game of thrones premiere lisa bonet og jason momoa

Gry Molvaer Hivju og Kristofer Hivju

game of thrones premiere hbo gry molvaer hivju og Kristofer Hivju