23. juni feiret Game of Thrones -stjernene Kit Harington og Rose Leslie sitt første bryllupsdag. I fjor var bryllupet deres et høydepunkt. Sikkert populariteten til Game of Thrones bidro sterkt til dette. De hadde en stilig feiring i skotsk stil. Bildene fra bryllupet kan fremdeles sees overalt på sosiale nettverk. I Game of Thrones spilte begge Jon Snow og hans store kjærlighet. Et år senere har mange ting endret seg, men de to er fortsatt lykkelige sammen. Game of Thrones er nå over, og Kit Harington har også gjennomgått avhengighetsterapi. Til tross for alle vanskelighetene, fortsetter begge stjernene å holde sammen. Paret ble sett holde hender på gaten nylig, en måned etter nyheten om Kits psykiske lidelse.

Begge er et par i livet og i Game of Thrones

Rød løper utseende av Kate Harington og Rose Leslie

Helgen før Game of Thrones stjerners jubileum

Den siste helgen før deres første bryllupsdag så paparazzi det flotte paret i London. Det lykkelige Game of Thrones -paret feiret sitt første bryllupsdag i Storbritannia. Paret skal ha vært i Soho -området. Kit så frisk og glad ut og gikk på gaten i den britiske hovedstaden med sin kone, arm i arm, med tillit.

Alt dette skjedde noen dager før bryllupsdagen, det vil si før 23. juni.

Bryllupet til de to var i England

Skuespiller fra Game of Thrones - Bryllup

Blant venner og familie

Den første bryllupsdagen for de to 32 år gamle Game of Thrones-stjernene fant sted i England. Kit dro til et velværesenter i USA og er nå tilbake i England og tilbringer tid med Rose. Om sommeren vil begge være omgitt av venner og familie der. Kit ser ut til å føle seg veldig bra. Rose ser ut til å gjøre det ganske bra også, og generelt ser det ut til at de to har gode utsikter for fremtiden.

Året etter bryllupet var vanskelig for dem begge

K. Harington og R. Leslie flott antrekk

Husker bryllupet mellom de to Game of Thrones -stjernene

De to Game of Thrones -stjernene giftet seg for et år siden i Kirkton of Rayne Church i Skottland. Selve feiringen fant sted i et familieslott. Andre skuespillere fra den samme berømte serien var der. Det var for eksempel Masie Williams og Sophie Turner. Sophie Turner skapte selv overskrifter med sitt kjærlighetsliv. Hun giftet seg med Joe Jonas for andre gang.

Kit Harington og Rose Leslie er et elegant og populært par 

Kate Harington og Rose Leslie i et elegant antrekk

I år feirer begge et jubileum 

et flott par fra Game of Thrones

Jubileet var 23. juni i Skottland 

Kit Harington til høyre og Rose Leslie til venstre