Kjærlighet er kjærlighet fordi den forbinder to mennesker på en merkelig måte. Med Amal og George Clooney kan følelser av kjærlighet ikke skjules. Begge sprer godt humør og gir sin positive holdning til livet videre til andre. Kanskje på grunn av dette og på grunn av deres kjendis, er paret velkomne på hvert arrangement og tiltrekker alles oppmerksomhet. Amal og George Clooney er toppkjendiser og fortjente sin plass blant verdensberømte personligheter.

Amal og George Clooney er toppkjendiser som har fått mye anerkjennelse på forskjellige arrangementer.

Amal og George Clooney Topp kjendiser er velkomne overalt

  • Hvordan nøyaktig møtte George Clooney sin Amal?

Amal og George Clooney har vært gift i over tre år. De ble foreldre i juni 2017, og tvillingene Ella og Alexander er nå livets lykke. Et spørsmål er imidlertid ikke avslørt ennå. I offentligheten sa George aldri nøyaktig hvordan han møtte Amal Alamuddin for mange år siden.

Nylig avslørte imidlertid Ocean’s Eleven Star noen ting for den amerikanske TV -programlederen David Letterman. Han sa at det ikke gikk greit i begynnelsen. Den respekterte menneskerettighetsadvokaten og den populære Hollywood -skuespilleren krysset først stier ved Comosjøen, et italiensk feriested der George eier et hus. “Amal kom på besøk sammen med andre venner,” sa George Clooney. Så sies det at han har “jaktet” på henne i flere måneder, ringt henne konstant og fulgt henne tett. Endelig hadde han sjansen til å foreslå Amal over middagen hjemme. Og på en veldig klassisk måte – med en forlovelsesring og på knærne!

Det berømte paret utstråler kjærlighet.

Amal og George Clooney utstråler kjærlighet

De beste kjendisene giftet seg i Venezia i 2014. Siden den gang har Amal og George Clooney ikke avslørt mye informasjon om deres personlige liv. De prøver å forene det med yrkeslivet. George sa kortvarig her om dagen at han virkelig “nyter farskap” og føler seg lykkelig med familien. Begge foreldrene foretrekker selv å passe tvillingene sine og foretrekker å gi avkall på barnevaktens hjelp.

Hvis det var noen forskjeller mellom de to, er disse allerede balansert.

Amal og George Clooney gjorde ingen forskjell mellom de to

  • Amal og George Clooney er veldig engasjerte i sosiale spørsmål

Den kjente Oscar-vinneren vises i det nye Netflix-showet “My Next Guest Needs No Introduction” av David Letterman i februar. Der ønsker han å presentere en irakisk flyktning for moderatoren og hans mange seere. Han og Amal hjalp ham med å bosette seg i USA. Begge er veldig sosialt engasjerte og kjent for sine filantropiske aktiviteter. I fjor donerte de 9,18 millioner dollar for å utdanne syriske flyktninger og ytterligere 3,67 millioner dollar for å bekjempe hatefulle grupper i USA. Hvis det ikke er å beundre, så hva?

Kjærlighet og et positivt livssyn er skrevet om dem begge.

Amal og George Clooney elsker og ser positivt på livet

 Det populære paret er også kjent for sine filantropiske aktiviteter.

Amal og George Clooney er kjent for sine filantropiske aktiviteter