Ghostbusters vender tilbake, og denne gangen fortsetter filmen historien som begynte med den originale filmen fra 1984. Filmskaper Jason Reitman – produsent og regissør av “Juno” og “Up in the Air” og sønn av den originale Ghostbusters -regissøren Ivan Reitman. En skikkelig familiebedrift! Den kommende filmen har også nylig lagt til fan-favoritt Ant-Man og Avengers-skuespilleren Paul Rudd til sin formidable rollebesetning. Paul Rudd bekreftet sitt engasjement i en Video, det før det berømte Krok & Stige selskap 8 Brannvesenet i New York City ble lagt til. Dette er det utvendige området der hovedkvarteret til Ghostbusters ble vist i den første filmen. Filmen vil også bringe tilbake mange av rollebesetningene fra den originale filmen, inkludert Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver og Annie Potts. Ghostbusters 3 forventes å bli utgitt 10. juli 2020 og vil også legge til noen nye, yngre karakterer i franchisekanonen.

Ghostbusters 3 blir en oppfølger til originalen

Ghostbusters 3 kommer tilbake i 2020 med den originale rollebesetningen til den originale logofilmen

Imidlertid skal Paul Rudd skildre en liten bylærer i denne filmen

Ghostbusters 3 kommer tilbake i 2020 med den originale rollebesetningen Paul rudd en del av rollebesetningen

Mange av Ghostbusters -veteranene fra den originale filmen er der

Noen uker før Rudds kunngjøring kunngjorde Weaver at Ghostbusters -skuespillerne Murray, Aykroyd og ham selv skulle komme tilbake i et intervju. “Det kommer til å bli vanvittig å jobbe med guttene igjen!” Sa Weaver, som skal fortsette sin rolle som Dana Barrett.

Sigourney Weaver er Dana Barrett igjen

Ghostbusters 3 kommer tilbake i 2020 med den originale rollebesetningen sigourney weaver danna barrett

På et arrangement som markerte 35 -årsjubileet for den originale filmens utgivelse, kunngjorde Reitman sitt Inspirasjon til den nye filmen. “Denne karakteren kom til meg. Hun var en 12 år gammel jente. Jeg visste ikke hvem hun var eller hvorfor hun hoppet inn i hodet mitt, men jeg så henne med en pakke protoner i hånden, “husker Reitman. “Og jeg skrev denne historien. Denne historien begynte å danne seg over mange år. Det begynte med en jente og plutselig var det en familie. Og på et tidspunkt visste jeg at jeg måtte lage denne filmen, at jeg måtte skrive. »Den 12 år gamle jentefiguren forventes uansett å spille« Captain Marvel »-skuespillerinnen McKenna Grace.

Regissør Jason Reitman lover Ghostbusters 3 “vil gi filmen tilbake til fansen”.

Ghostbusters 3 kommer tilbake i 2020 med den originale regissøren Jason Reitman

McKenna Grace skal spille den 12 år gamle hovedpersonen Carol Danvers

Ghostbusters 3 kommer tilbake i 2020 med den originale casten mckenna glace 12 år gammel jente

I tillegg til Grace og Ghostbusters -veteranene, vil også Netflix TV -serien “Stranger Things” -skuespillerne Finn Wolfhard og Carrie Coon bli vist. I den underholdende andre episoden av den andre sesongen kler Wolfhard og karakterens tre beste venner seg ut som Ghostbusters til Halloween.

Stranger Things hovedpersoner som Ghostbusters

Ghostbusters 3 kommer tilbake i 2020 med den originale skuespilleren av fremmede ting

Første trailer for Ghostbusters 3 er allerede publisert

En teaser -trailer for Ghostbusters 3 ble utgitt og bare 24 timer etter at prosjektet ble annonsert Underholdning ukentlig løslatt. Forhåndsvisningen begynner på en mørk og stormfull natt med mystiske lysglimt som kommer fra en fjernt fjøs. Når kameraet nærmer seg låven, avslører et vindkast den legendariske Ghostbusters ECTO-1-bilen.

Hvem ringer du Spøkelsesjegere!

Ghostbusters 3 kommer tilbake i 2020 med den originale trailer for trailer ecto 1

“Dette er det neste kapitlet i den originale serien,” sa Jason Reitman. Filmen forventes å ignorere hendelsene ved omstarten i 2016 og i stedet fortsette den opprinnelige historien. Tross alt måtte Reboot “Ghostbusters: Answer the Call” fra 2016 godta et stort tap på 70 millioner dollar til tross for stjernespillet og dermed ødelegge Sonys planer for en oppfølger. Selv om Murray, Aykroyd og Weavers retur er bekreftet, er det ennå ikke klart om Ernie Hudson kommer tilbake. Skytingen forventes å starte i år.

Ghostbusters 3 kommer tilbake i 2020 med den originale rollebesetningen og de originale skuespillerne tilbake på kinoene