Gisele Bündchen sa at hun ønsket å bryte karrieren som toppmodell i 2015. Men det betyr ikke at vi ikke vil høre fra henne lenger. Tvert imot: supermodellen er mer engasjert enn noensinne og vises i forskjellige reklamekampanjer for en rekke motehus. Gisele Bündchen har blant annet et langvarig partnerskap med merket “Vivara”. Hun ble også valgt til den nye kampanjen, og du kan si at hun bokstavelig talt skinner i den.

Tydelige former dominerer smykketrendene i år

trender smykker 2019 gisele bundchen

Smykketrendene og Vivara

Dette brasilianske merket viser en helt egen stil. Den domineres av bemerkelsesverdige edelstener og edel glans.

Der finner vi et bredt spekter av produkter, selv om variasjonen er veldig stor. Smykkene viser veldig tydelige linjer og er helt fri for detaljer.

Andre har blanke steiner og graverte dekorasjoner. Kombinasjonen av klassiske design og utvalgte effektive detaljer er en trend i de kommende månedene.

Den nye serien fra Vivara er delikat og klassisk

gisele bundchen smykketrender 2020

Gisele Bündchen presenterte Vivara en gang i 2019

Gisele Bündchen var reklameansiktet for smykkene tidligere i år. I august har hun for “Ikon” -samlingen annonsert. Bildene for denne reklamekampanjen ble tatt av det fantastiske fotografiske studioet Luigi og Yango spilte inn. De hotteste trendene for 2019 ble fanget opp i denne samlingen. De er stort sett inspirert av klassiske design med en geometrisk karakter. På samme måte som i den nyere samlingen ble det ofte brukt skinnende steiner.

 I 2020 skulle juvelene se klassiske og likevel litt ekstravagante ut

gisele bundchen flotte smykker

Gisele Bündchen og smykketrendene 2020

Så la oss oppsummere det vi lærte av disse to kampanjene med Gisele Bündchen om trender innen smykker. Det vi overfører fra 2019 til neste år er inspirasjonen fra klassiske design og linjer. Disse er ikke helt tilstrekkelige, men kan bli beriket med fantastiske strålende steiner som aksenter. De geometriske formene var høydepunktet for 2019. De vil forbli like populære neste år, men de veldig klare, rene linjene i designet blir enda mer oppdaterte.

I sammenheng med generelle motetrender, bør smykker i det kommende året enten utfylle et monokrom klassisk utseende eller tilføre det en uventet aksent..

Få inspirasjon til en flott julegave eller Valentinsdag til din kjære!

ringer smykker ideer gisele bundchen 2019

Ikonsamlingen med de geometriske formene viser trendene for 2019 

gisele bundchen smykker tendenser ideer 2019

Glamorøse steiner vil forbli gjeldende i 2020

vivara icon trender 2019 gisele bundchen