Den populære amerikanske sangeren og moteikonet Gwen Stefani feirer sin 50 -årsdag 3. oktober. Popstjernen ble født på den datoen for 50 år siden i Fullerton, California med navnet Gwen Renee Stefani. Men når du ser henne i dag, er det vanskelig å tro at hun er 50. Hun ser fortsatt jentete ut og er profesjonelt stylet fra topp til tå. Et lykkelig smil får ofte det vakkert sminkede ansiktet til trebarnsmoren til å skinne. Hennes unike stemme har erobret musikkverdenen i årevis. I mellomtiden har Gwen Stefani solgt mer enn 40 millioner album over hele verden, som solosanger og sammen med bandet hennes “Ingen tvil”. I dag kan hun stolt se tilbake på en imponerende musikkarriere. Den kjente sangeren har allerede mottatt gull for en rekke plater. I 2002 vant Gwen Stefani en Grammy.

Gwen Stefani ble født 3. oktober for 50 år siden.

Gwen Stefani 3. oktober, 50 år gammel jenteaktig og perfekt stylet

I dag feirer hun sin helt spesielle bursdag.

Gwen Stefani i oktober 50 år gammel jenteaktig og perfekt stylet

  • Gwen Stefani og hennes misunnelsesverdige musikkarriere

Den nå verdensberømte og veldig populære sangeren begynte sin musikkarriere som frontkvinnen i rockebandet “Ingen tvil”. I 1996 feiret hun sitt internasjonale gjennombrudd med albumet “Tragic Kingdom”. Hiten hennes “Don’t speak” gjorde henne plutselig kjent over hele verden. Mot slutten av 90 -tallet ga sangerinnen opp karrieren som frontkvinne og begynte å spille solo oftere og oftere. Hun gjorde seg snart kjent som solosanger. Sammen med rapperen Eve laget hun en verdenshit med singelen ‘Let Me Blow Ya Mind’. I 2004 albumet hennes ‘Love. Fiskestang. Musikk. Baby. ”Og bekreftet suksessen som solosanger. Med det feiret Gwen Stefani endelig sin solodebutt.  Dette ble fulgt av ytterligere nominasjoner og priser. Alle fans av Gwen Stefani venter imidlertid spent på nye hits og musikkpremier.

 Gwen Stefanis musikkarriere utvikler seg.

Gwen Stefani 3. oktober, 50 år gammel oppoverbakke musikkarriere

 Gwen Stefani er i livet og på scenen med Blake Shelton.

Gwen Stefani 3. oktober 50 år gammel med Blake Shelton i livet og på scenen

  • Som er de berømte varemerkene til Gwen Stefani?

Uten tvil har Gwen Stefani to varemerker – hennes røde kyssbare munn og hennes hvitblonde manke har blitt ikonisk for henne. I et intervju med det amerikanske magasinet “Harper’s Bazaar” i 2012 avslørte artisten følgende: “Jeg har alltid vært en jente som elsker å kle seg”. Det nå 50 år gamle musikk- og moteikonet fikk sin første leppestift av bestemoren. Hun syntes den røde fargen var “sinnsykt kul” og har aldri sluttet å bruke den. Gwen Stefani legger ikke skjul på at hun liker å bruke sminke. Hjemme er hun også elegant og stilig for mannen sin.

 Den lyse røde leppestiften er varemerket til Gwen Stefani.

Gwen Stefani 3. oktober, 50 år gammel, hennes lyse røde kyssbare munnmerke

Sangerens andre varemerke er hennes hvitblonde hår. Kunstneren var 25 år gammel da hun først tok på seg denne hårfargen. Det så flott ut da (men også i dag). Det er derfor Gwen ikke ønsker å farge håret annerledes.

Den hvitblonde hårfargen understreker sangerens milde ansiktstrekk.

Gwen Stefani 3. oktober, 50 år gammel hvitblond manke hennes andre varemerke

I dag har sangeren også et navn som motedesigner. Allerede i 2005 engasjerte hun seg i moteverdenen. Hennes første L.A.M.B. (Gwen Stefani presenterte en forkortelse fra hennes soloalbum “Love.Angel.Music.Baby” på et moteshow i New York. Hennes andre motekolleksjon var i japansk stil. Så kom den tredje kleslinjen DWP (også en forkortelse for ” Design with Purpose “): Dette inkluderer jeans og t-skjorter for daglig bruk, som kan fås til middels priser, så det er ingen overraskelse at Gwen Stefani har begge føttene på gulvet!

Gratulerer med dagen, Gwen Stefani!

Gwen Stefani på 50 år gammel jenteaktig og perfekt stylet

 Sangerinnen og moteikonet Gwen Stefani med sine tre sønner.

Gwen Stefani 50 år 3. oktober med sine tre sønner