Heidi Klum og Tom Kaulitz giftet seg for andre gang lørdag. Det gjorde de en gang i februar i år. Det sivile ekteskapet fant sted om vinteren, men åpenbart ønsket de to å organisere en flott romantisk feiring i en kjendisstil. Derfor giftet de seg igjen sist lørdag under en romantisk feiring i Capri, Italia.

Heidi stråler av lykke

heidi klum vakkert bilde

Informasjon om det andre bryllupet til Heidi Klum og Tom Kaulitz

De to ble sett på en yacht nær Capri, Italia sist lørdag. Heidi Klum hadde på seg en stroppeløs kjole og Tom Kaulitz var kledd i en blå smoking. Forrige fredag ​​skal de to ha organisert en veldig stor feiring for familie og venner.

  Dette ble organisert på en luksuriøs yacht, sannsynligvis den samme som fotografene så brudeparet på lørdag. Dette sies å ha vært eid av Aristotel Onassis, og bryllupsmottakelsene til andre kjendiser sies å ha funnet sted der også. Det handler om bryllupene til Grace Kelly, Prince Rainer III og Jacqueline Kennedy Onassis.

I midten av juli ble det offisielt bekreftet at modellmoren og gitaristen Tokio Hotel allerede er gift og at de har mottatt et offisielt bryllupsbevis i California. De to forlovet seg 24. desember 2018.

Du har ikke mange bilder fra bryllupet

heidi klum under bryllupet med tom kaulitz

Hvem var der??

Heidi Klums foreldre Erna og Günther var til stede i bryllupet, det samme var døtrene Leni og Lou og sønnene Johan og Henry. Tvillingbroren til Tom Kaulitz Bill Kaulitz og musikkbandet Tokio Hotel ble også invitert og presentert. Musikerne var også på Tom Kaulitz s utdrikningslag i Las Vegas. Tilsynelatende viste Heidi Klums eksmann, den kjente sangeren Seal, ingen interesse for hennes tredje bryllup. Han kom til og med med bitende uttalelser om det. Denne gangen forlot Heidi Klum mange ting hemmelig om bryllupet. Tydeligvis ville hun ikke tiltrekke seg for mye oppmerksomhet nå. Men det vi ser er nok til å gjøre oss lykkelige for dem begge.

Heidi har tatt på den hvite kjolen til Tom flere ganger i år 

heidi klum og tom kaulitz sammen

De to er alltid sammen på arrangementer 

heidi klum - en offisiell begivenhet

Nettet er fullt av flotte bilder av Heidi og Tom

heidi klum - flott i svart og hvitt

Heidi Klum og Tom Kaulitz på gaten

tom kaulitz og heidi klum flott om sommeren