Ser du forhåpentligvis til 2019? Men la oss se tilbake på 2018 igjen. Det har vært mange spennende hendelser innen mote. Som alltid var kjendisene der for å promotere de varme trendene enda mer. Som Meghan Markle med sitt flotte utseende. Her er noen av hennes beste bilder fra 2018! Det var en rekke flotte merker hun foretrakk for utseendet sitt. Dior, Givenchy og Brandon Maxwell var spesielt merkbare.

Klassisk og samtidig unik – det er Meghan Markles stil

outfir svart og hvitt meghan markle

Det klassiske utseendet til Meghan Markle

Moderne rutete og striper, mye svart og hvitt, samt en kombinasjon av alle disse mønstrene og fargene – alt dette har sterkt preget utseendet til hertuginnen av Sussex 2018. Hun vil sikkert beholde mange av disse utseende i det nye året, og sannsynligvis vil den svarte fargen dominere enda mer.

Grunnen: Gravide kvinner ser spesielt gode og stilige ut i slike antrekk med klassisk utseende. Meghan venter sitt første barn i 2019! Sannsynligvis av samme grunn vil hun i økende grad foretrekke bukser fremfor kjoler. Den elegant stripete hvite kjolen fra Altuzarra, der Meghan dukket opp på sensommeren i fjor, ble spesielt populær (bildet ovenfor). Meghan likte også å ha flotte svarte kjoler, blant annet fra Hugo Boss -merket (bildet nedenfor).

Meghan Markle likte å ha svarte kjoler i 2018

meghan markle flott svart kjole

Fantastisk klassisk tilbehør

Meghan imponerte også i 2018 med hevet hodeplagg. Høstlooken fra bildet under var klassisk og samtidig superoriginal, der den svarte fargen var et spesielt høydepunkt på grunn av den flotte hatten. Selvfølgelig, når du snakker om hodeplagg, bør du ikke overse det fra Meghans bryllup. Det var den virkelige aksenten til kjolen av designeren Clare Waight Keller. Hertuginnens bryllupsklær har forøvrig tiltrukket seg mye kritikk på grunn av de klare linjene. Vi synes faktisk utvalget er ganske fabelaktig.

Denne sorte hatten ser ut til å være den perfekte slutten på dette Meghan -utseendet!

meghan markle slo i grått

God sommer antrekk

Den hvite fargen har sterkt formet Meghan Markles beste utseende om sommeren. På den ene siden er dette ganske naturlig på grunn av bryllupet. Også på etterfesten stjal Meghan pusten til motefans med sin fantastiske hvite kjole av Stella McCartney. For første gang hadde hun også på seg en elegant Givenchy -kjole ved siden av dronningen vist. I tillegg til det lyse hvite utseendet, strålte Meghan Markle i lyse gule klær på varme sommerdager.

Om sommeren hadde Meghan Markle mest hvitt og gult på seg 

meghan markle gul sommer

Kongelige farger

Blått og grønt er absolutt to farger som er forbundet med klassisk kongelig prakt både i klær og interiør og dekorasjon. Det var nettopp disse nyansene som dominerte hertuginnens klær, spesielt fra vintersesongen. Det ser ut til at hun vet hva som er riktig og hvordan hun får et ekte kongelig utseende. La oss se hvilket fantastisk utseende hun vil overraske oss med i 2019.

Brudekjolen – sannsynligvis Meghans mest populære sommerlook

bryllupet til meghan markle

Sommerkjole fra Meghan Markles bryllup etter fest

meghan markle -kjole etter bryllupet

Solo med dronningen for første gang – også i hvitt!

meghan markle white queen

Blå – den kongelige fargen var veldig ofte Meghan Markles valg i 2018

blå vinter meghan markle

Her også et sommerlig blikk

meghan markle blå sommer

Den elegante pledd var også en del av Meghans beste utseende for 2018

meghan markle frakk sjekket

Hodeplagget ble også alltid perfekt valgt 

meghan markle svart eleganse