Dwayne Johnson er den best betalte Hollywood-skuespilleren for 2019, ifølge Forbes. Den tidligere bryteren har tjent nesten 90 millioner dollar de siste 12 månedene. Det skjedde takket være rollene hans, inkludert i thrilleren Skyskraper og HBO -komedien Ballers. Sistnevnte tjente nesten 700 000 dollar per serie. Skuespilleren hadde krav på 15% av overskuddet.

Will Smith – nummer 10

ønsker smith kjendis nyheter kjente skuespillere

De best betalte skuespillerne ifølge Forbes til nummer 5

Andre på denne listen etter at Dwayne Johnson er Chris Hemsworth, og like etter er Robert Downey Jr. Hemsworth – han har tjent mye penger takket være sin rolle i Marvel og også takket være produksjonen Men in Black: International. Han har hatt omtrent 76 millioner dollar de siste 12 månedene mens Robert Downey Jr..

bodde på rundt 66 millioner (nummer 3). På fjerdeplass er Akshay Kumar, en Bollywood -stjerne. Han har rundt 65 millioner dollar på kontoen i år og står like bak Robert Downey Jr. i Forbes -rangeringen. Han har hatt flere prosjekter i år som “Mission Mangal”. Blant annet er dette en indisk science fiction -film. På femteplass er Jackie Chan med 58 millioner. Vi har sett ham på produksjonen Journey to China: The Mystery of Iron Mask de siste 12 månedene.

Paul Rudd – nummer 9

Paul Rudd forbyr kjendisnyheter

Posisjoner 6 til 10 ifølge Forbes

Relatert til Marvel er den høye fortjenesten mellom 2 og 10 av deltakerne på denne listen. Vi har allerede nevnt den første, og det er Chris Hemsworth. Den andre er Bradley Cooper, som er på sjette plass med sine 47 millioner dollar. På 7. plass ser vi Adam Sandler, som absolutt skylder sin suksess til filmproduksjonen “Murder Mystery”, der han spiller sammen med Jennifer Aniston. Chris Evans kommer på 8. plass med 43,5 millioner dollar. Selv om hans dager som Captain America er over, hadde han en stor suksess med “Knives Out” de siste månedene. Paul Rudd har bildet av en av de hyggeligste gutta i Hollywood og tjente rundt 41 millioner dollar de siste 12 månedene. På 10. plass ser vi Will Smith takket være den suksessrike produksjonen “Aladdin”.

Chris Evans – nummer 8

Chris Evans Hollywood Celebrity News

Adam Sandler – nummer 7

Adam Sandler skuespiller hollywood

Bradley Cooper – nummer 6 

Bradley Cooper forbyr kjente skuespillere

Jackie Chan – nummer 5

jackie chan skuespiller peomi nyheter

Akshay Kumar – nummer 4

Akshay Kumar berømt skuespiller bollywood

Robert Downey Jr.- 3.

Robert Downey Jr. hollywood skuespiller

Chris Hemsworth – nummer 2

chris evans kjendis nyheter hollywood

Dwayne Johnson – nummer 1 på Forbes ‘liste over de mest lønnsomme skuespillerne 

Dwayne Johnson berømte skuespiller