Alle varme nyheter om stjerner og kongelige sprer seg med lynets hast og vekker stor interesse for publikum. Det var akkurat det vi opplevde sist helg. Kjente mediekanaler og sosiale nettverk rapporterte om James Middletons hemmelige engasjement til sin franske kjæreste Alizee Thevenet. I medieblader og nettutgaver sies det at begge forventes å dukke opp foran alteret om kort tid. Det er ingen hemmelighet, James Middleton er lillebroren til hertuginne Catherine og Pippa Matthews, født Middleton. Den 32 år gamle gründeren og den likte skjeggbæreren James Middleton stilte den franske finanseksperten Alizee Thevenet alle spørsmålene og ga henne en forlovelsesring med safir. Dette ble spekulert 5. oktober. 6. oktober skrev James Middleton på Instagram: “Hemmeligheten vår er ute, og vi er veldig glade for å dele den med deg. Hun sa OUI “. Med dette bekrefter han forlovelsen med den 29 år gamle franske kvinnen Alizee Thevenet.

 James Middleton delte den glade nyheten på Instagram om at han forlovet seg med den franske finanseksperten Alizee Thevenet sist helg.

James Middleton forlovet i all hemmelighet med Alizee Thevenet sist helg

Hertuginne Catherine sin lillebror har så langt blitt regnet som en av de mest ettertraktede ungkarene i Storbritannia.

James Middleton, broren til hertuginne Catherine, til dato en av Storbritannias mest ettertraktede ungkarer

  • Hva mer vet vi om James Middleton?

Bortsett fra at James Middleton er lillebroren til Kate og Pippa, er han ikke ofte i fokus for medieoppmerksomhet. Han fikk en god universitetsutdannelse, men er ganske motvillig. Det er ingen spor av glamour på Instagram -siden hans. Men tvert imot. James viser seg å være jordnær og nær naturen. Ved første øyekast er det merkbart: han er en ekte dyreelsker. Han eier mange hunder, men også kyllinger, ender og sauer. Han liker også å seile og foretrekker å tilbringe tiden i frisk luft fremfor på kontoret. Dette vil hjelpe ham med å overvinne depresjonen.

James Middleton er en ekte dyreelsker og liker å tilbringe tid med hundene sine.

James Middleton er en ekte dyreelsker, mange hunder, sauer, ender, kyllinger, som å være i frisk luft

Egentlig legger han ikke skjul på det og har mot til å snakke åpent om sykdommen sin. “Det er en sykdom, en kreft i sinnet”, skriver James Middleton om det. Prins William og prins Harry har støttet svogeren offentlig. Uttalelsene deres beviser at de kongelige er som oss alle og har sine svakheter. Men de kjemper for å sikre at psykiske problemer ikke lenger er et tabubelagt tema.

Den unge mannen prøver å overvinne depresjonen.

James Middletons hemmelige forlovelse med Alizee Thevenet sist helg lider av depresjon

  • For James Middleton og Alizee Thevenet utviklet alt seg ganske raskt

På grunn av hans opprinnelse og flotte utseende, ble Kates bror ansett som en av de mest ettertraktede ungkarene i Storbritannia. Han hadde et forhold til den kjente britiske TV-personligheten Donna Air i omtrent fem år. Dette ble avsluttet i februar 2018. Han møtte den franske finanseksperten Alizee Thevenet helt tilfeldig, i “South Kenstington Club”. Hun hilste først hunden hans Ella, en nydelig cocker spaniel. Så skrev James et notat som inviterte henne til en date. Det var interessant at den vakre franske kvinnen i utgangspunktet ikke var klar over hvem hun egentlig datet. I januar 2019 ble begge elskerne oppdaget å kysse og klemme for første gang på den karibiske øya Saint-Barthelemy. I mai i år la James ut et bilde på Instagram som promoterte forholdet deres. På dette bildet har de på seg knallrøde gensere og stråler lykkelig inn i kameraet.

Dette bildet fra Wimbledon -finalen i 2019 fjerner enhver tvil om forholdet deres.

James Middletons hemmelige forlovelse med Alizee Thevenet sist helg i Wimbledon -finalen 2019

For øyeblikket er det bare Alizee Thevenet som kan si om James Middleton er den perfekte drømmemannen. Men han er definitivt en ekte herre. Han ba om forlovedenes hånd med en safirring og hun sa “Ja!” Ingen kan si om det var en tilfeldighet eller en veloverveid intensjon. Hans søster Kate fikk også en safirring da hun var forlovet, og det var faktisk forlovelsesringen til prinsesse Diana, som døde for tidlig i en ulykke. Moren til William hadde selv mottatt denne safirringen i forlovelsen med prins Charles i 1981.

Hemmeligheten bak deres hemmelige engasjement er ute!

Middletons hemmelige forlovelse med Alizee Thevenet sist helg

Nå er forlovelsen til James Middleton og Alizee Thevenet bekreftet, og alt går bra for begge elskerne. Alizees far, Jean-Gabriel Thevenet sa forleden: “Datteren min Alizee er veldig fornøyd med James, de er veldig forelsket. James er en veldig sjarmerende mann “.

Ja, vi synes han er fin også! Nå krysser vi fingrene for begge forlovede og håper på nye glade nyheter fra Middleton -huset!

I offentligheten oppfører begge seg ganske forsiktig og ønsker ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet.

James forlovet i all hemmelighet med Alizee Thevenet sist helg

TENNIS WIMBLEDON /