Kan du tro at Jennifer Aniston allerede har feiret 50 -årsjubileum? Selvfølgelig ser hun ikke sånn ut i det hele tatt, men mye yngre. En grunn for mange kvinner i verden til å feire med henne, fordi hun tar bort frykten for alderdom! Det er den gode nyheten, og den andre er at det er en virkelig flott bursdagsfest for det Stjerne fra “Venner” ga.

Du kan se så glad ut som 50 -åring!

jennifer aniston starten på festen

Hvor var festen og hvem var der?

Festen fant sted på et av de store hotellene i Los Angeles lørdag, før selve bursdagen. Courteney Cox, Lisa Kudrow (Monika og Phoebe fra TV -serien “Friends”) og Katy Perry var også der, det samme var mange andre stjerner som hadde sine høydepunkter i karrieren på 90 -tallet.

George og Amal Clooney var der også, det samme var Gwyneth Paltrow og Kate Hudson. Den største og mest kommenterte overraskelsen var tilstedeværelsen av Brad Pitt. Men nei – hvor mye millioner av fans vil ha det, de er det, og de kommer sannsynligvis ikke til å bli sammen, selv om de begge er single!

Flotte Instagram -bilder med Gwyneth Paltrow og Kate Hudson

flott på instagram jennifer aniston

Jens bursdagsfest på Instagram

Løpet av Jennifer Anistons bursdagsfest kunne delvis følges på Instagram. Gwyneth Paltrow var en av personene som la ut bilder der. Disse bildene ble ledsaget av kjærlige meldinger og gode komplimenter, spesielt med hensyn til Jens flotte utseende. Gwyneth kalte henne “vårt solskinn” og “eksempel på evig gudinne”. “Du er 50 og du ser ut som ild,” sa Gwyneth Paltrow på Instagram. Så hun viste stor, men litt uventet, hengivenhet, fordi hun faktisk også er en eks av Brad Pitt …

Brad Pitt var på Jens bursdagsfest

jennifer aniston ved siden av brad pit

George og Amal Clooney var også der

jennifer aniston clooney -familien

Dolly Parton feiret med Jennifer Aniston

jennifer aniston med et flott besøk

Courteney Cox og Jennifer Aniston sammen på feiringen

jennifer aniston monika og rachel

Jennifer Aniston ser fortsatt ut som “brann”

veldig sexy de på 50