Den velkjente og populære musikkdivaen Jennifer Lopez fylte 50 år onsdag 24. juli. Men det er ingen grunn til panikk, fordi Latina ser blendende vakker ut og musikkarrieren hennes er alltid på topp. Det ser også ut til at hennes personlige liv har kommet i likevekt etter å ha forlovet seg med eks-baseballspilleren Alex Rodriguez. “La Lopez” har jobbet hardt for enhver suksess og ønsker å fortsette med det. Hun tok bare en fridag denne onsdagen, men dagen etter hadde hun allerede en sceneopptreden foran publikum i Miami. I tillegg ga sangeren en spesiell gave til hennes 50 -årsdag. Du er i ferd med å gjøre en hel verdensturné, først gjennom USA, deretter er det planlagt konserter i Russland, Egypt og Tyrkia i august.

 Selv når hun er 50, ser Jennifer Lopez perfekt ut og sjarmerer sine mange fans med sin livlige musikk.

Jennifer Lopez 50 år gammel perfekt utseende lykke til som sanger

Overalt fascinerer J.Lo publikum og de mange fansen med hennes perfekte utseende og toppform. Men når hun er 50, ser hun ikke en dag eldre ut enn for 20 år siden. Imidlertid er det bare noen få mennesker fra deres nære vennekrets som vet hva som egentlig ligger bak, nemlig hardt fysisk arbeid, mye disiplin og en jernvilje. Og mye kvinnekraft! Takket være disse egenskapene til hennes personlighet, kan Latina gjøre et stort navn i musikkscenen over hele verden.

Hennes 50 -årsjubileum er grunn nok til å se tilbake på sangerens begivenhetsrike liv, med alle sine oppturer og nedturer.

Hver J.Lo -konsert er en stor begivenhet …..

Jennifer Lopez 50 år gammel perfekt utseende hver konsert stor suksess

 Musikken diva utrettelig danser og synger på scenen i timevis.

Jennifer Lopez 50 år gammel synger og danser utrettelig på scenen i flere timer

  • Fra Bronx til den store musikkscenen eller hvordan Jennifer Lopez bygde karrieren

I dag er J.Los profesjonelle og personlige liv fullt av glitter og glamour. Likevel står hun ved sine ydmyke røtter og identifiserer seg med “Jenny from the Block”. Hun kommer fra familien til puertoricanske immigranter og vokste opp i New York Bronx. Der gikk Jennifer Lopez, i likhet med sine to søstre, på en katolsk jenteskole og tok de første dans- og sangtimene. Lekekameratene hennes i Bronx kalte henne “The Supernova”. Da hun var 18, danset hun på nattklubber på Manhattan og ble bakgrunnsdanser i Janet Jacksons tropp. Den lidenskapelige J.Lo ønsket imidlertid ikke å være i skyggen av superstjernen og prøvde lykken i små filmroller. I 1997 fikk hun sitt gjennombrudd som skuespiller med tittelrollen i biopicen “Selena”.

 Etter suksessen som skuespillerinne kan hennes gjennombrudd som sanger også oppnås.

Jennifer Lopez 50 år gammel perfekt utseende små roller deretter gjennombrudd som sanger

Skuespill var ikke nok for Jennifer Lopez, hun fortsatte å jobbe med sangkarrieren. Så deres første album kom ut rundt årtusenskiftet. “On the 6” populariserte latinamerikansk musikk og banet vei for suksess for andre artister som Enrique Iglesias og Ricky Martin. Underholder ble et positivt eksempel fordi hun var i stand til å etablere seg i USA. Singlene hennes “If You Had My Love”, “Waiting for Tonight” og “Let’s Get Loud” ble megahits, solgte syv millioner ganger og brakte sangeren en rekke priser.

Jennifer Lopez nyter alltid stor suksess på scenen.

Jennifer 50 år gammel perfekt utseende hver konsert stor suksess

 Det er mye sang og dans!

Jennifer Lopez 50 år gammelt perfekt utseende Konsert mye dans og musikk

  • Jennifer Lopez har hatt et turbulent privatliv til nå

Parallelt med musikkarrieren var J.Los privatliv også turbulent. Hennes første ekteskap med servitøren Ojani Noa varte i mindre enn et år. Da var hun lykkelig i et forhold til rapperen P. Diddy fra 1999 til 2001. I september 2001 giftet hun seg med danseren Chris Judd, men deres andre ekteskap varte bare noen få måneder. Etter skilsmissen forlovet hun seg med den kjente skuespilleren Ben Affleck, men Bennifer-duoen gikk snart fra hverandre. Jennifer Lopez sitt tredje ekteskap var det lengste hittil – fra juni 2004 til juli 2011 var hun sammen med sangeren Marc Anthony. Fra dette tredje ekteskapet, J.Lo. tvillingene Emma og Maximilian. Etter sin tredje skilsmisse var sangeren i et forhold med danseren Casper Smart til 2016 og kort tid etter med den kanadiske rapperen Drake.

I mars feiret Jennifer Lopez og Alex Rodriguez sitt forlovelse.

Jennifer Lopez 50 år gammel perfekt opptreden i mars forlovelse med Alex Rodriguez

Engasjementet deres i mars i år kom som en overraskelse for fans av musikkdivaen. Jennifer Lopez og Alex Rodriguez ser imidlertid veldig glade og fornøyde ut med hverandre. Vi krysser fingrene for begge kjærlighetsfuglene og ønsker dem lykke til i verden!

 Gratulerer med dagen Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez 50 år gammel perfekt utseende Gratulerer med dagen

 Perfekt utseende selv på 50.

Jennifer Lopez 50 år gammel perfekt utseende ser ut som for 20 år siden

Vi er glade for enhver suksess og musikkpris fra den populære Latina!

Jennifer Lopez 50 år gammel perfekt utseende lykke til mange musikkpriser