• Prins William vil være på New Zealand 25.-26. april på vegne av Storbritannias dronning Elizabeth II for å hedre ofrene for skytingen i Christchurch.
  • Besøket ble planlagt på forespørsel fra New Zealands statsminister Jacinda Ardern.
  • Prins Harry og Meghan Markles baby skal også ha termin i slutten av april. Den eksakte datoen er ikke offentliggjort.

Meghan Markle Kate Middleton Prince Harry Prince William

Hertugen av Cambridge, prins William, vil besøke New Zealand for å hedre ofrene for terrorangrepet i Christchurch

Meghan Markle Prince Harry Prince William Kensington Palace

Prins William reiser til New Zealand i slutten av april

Fødselen til Meghan Markle og prins Harrys første baby er planlagt til slutten av april, men paret har ikke kunngjort forventet dato for baby Sussex forfallsdato. Er det mulig at Williams tur og fødselen av Baby Sussex kan overlappe hverandre??

Prins William besøker Auckland og Christchurch 25.-26. April. “Hans kongelige høyhet hertugen av Cambridge besøker New Zealand på vegne av hennes majestet dronningen for å hedre ofrene for terrorangrepet på Christchurch -moskeer.” Besøket i slutten av april vil være på forespørsel fra statsministeren i New Zealand. Hertugen vil møte de som er berørt av angrepet, og han vil huske ofrene med ekstraordinær medfølelse. Hans synd er for folket i New Zealand og beundring for handlingene de har vist de siste ukene. Dette ble kunngjort av Kensington Palace i midten av april.

Dette kunngjorde Kensington Palace offisielt på Twitter 

Meghan Markle Prince Harry Prince William Kensington Palace New Zealand -tur

Så det er en sjanse for at hertugen av Cambridge kan være ute av landet når prins Harry og Meghan Markle ønsker sitt første barn velkommen. Babyen Sussex forventes i slutten av april eller begynnelsen av mai, selv om den eksakte fødselsdatoen ennå ikke er bekreftet.

Den neste majestetiske babyen er på vei

Meghan Markle Prince Harry Marokko Prince William

Babyen Sussex forventes i slutten av april eller begynnelsen av mai

Meghan Markle gravid prins Harry baby prins William

Forventet forfallsdato er ennå ikke bekreftet 

Meghan Markle gravid prins Harry prins William

Offisielle turer av prins Charles og hertuginne Camilla er også i horisonten. Kongeparet reiser til 7-10 mai til Tyskland, noe som kan bety at de planlegger turen kort tid etter at den nye kongelige babyen er født.

Den lykkelige kongefamilien

Meghan Markle Kate Middleton Prince Harry Prince William Royal Family

Kan prins William savne fødselen av babyen Sussex??

Skulle prins William savne fødselen til sin niese eller nevø, ville hans fravær være forståelig. Da det ble kjent i midten av mars at 50 mennesker hadde blitt drept i to moskeer i Christchurch, ga prins William, hertuginnen av Cambridge, en offisiell felles uttalelse som fordømte angrepet. “Ingen skal noen gang frykte å gå til et hellig sted for tilbedelse,” skrev de.

Meghan Markle gravid prins Harry baby Prince William New Zealand tur

Hertugen av Cambridge besøkte Christchurch etter jordskjelvet i 2011. Han besøkte New Zealand igjen med hertuginne Kate og hennes første sønn prins George i 2014. Det var den første utenlandsreisen for lille prins George den gangen.

Det ville imidlertid ikke være første gang Williams ‘kongelige og offentlige plikter har kommet i konflikt med en av Harrys viktigste livshendelser. Som president i det engelske fotballforbundet (FA) skulle han delta på FA -cupfinalen samme dag som Harry og Meghans kongelige bryllup fant sted. Til slutt var han fremdeles til stede i det kongelige bryllupet. Han var tross alt den beste mannen.

Brudgommen og den beste mannen 

Meghan Markle Prince Harry bryllup Prince William beste mann

Bryllupet til prins Harry og Meghan Markle fant sted 19. mai 2018

Meghan Markle brudekjole prins Harry prins William beste mann Meghan Markle brudekjole prins Harry prins William

Begge svigerinne Kate Middleton og Meghan Markle 

Meghan Markle Kate Middleton

På den kongelige balkongen

prins william meghan markle prins harry baby