De siste dagene har Kate Hudson vært på to veldig viktige hendelser. På den ene siden var det moteshowet for høstkolleksjonen av Michael Kors og på den andre siden – 50 -årsdagen til Jennifer Aniston. La oss benytte anledningen til å se litt på disse to hendelsene fra deres perspektiv!

Kate Hudson strålte på Michael Kors -showet

kate hudson m kors show

Bildene fra Jennifer Anistons bursdag

På bursdagsfesten til Jennifer Aniston var det forbud mot bilder, den såkalte “no pics policy”. Men Kate Hudson holdt seg ikke til det, og det hadde ingen negative konsekvenser for henne. Ja, hun tok inn noen venner og hadde et par steder å legge ut bilder.

Festen ville vært utmerket, la Kate Hudson til.

Jen og Kate må ha feiret godt sammen

kate hudson på jens party

Ingen “nybakt mor”

Vær veldig forsiktig med å kommentere fødselen til Kate Hudsons nye baby! Fordi hun ikke liker å bli kalt en “nybakt mor” i det hele tatt. “Jeg har vært mor siden jeg var 23 år gammel,” sa Kate. Michael Douglas, Kerry Washington og Catherine Zeta Jones var også der. Bare sånn Carys og Bella Hadid. Ifølge Kate Hudson sov hun praktisk talt ikke natten før showet på grunn av babyen.

Kate Hudson ble nylig mor igjen

kate hudson lille baby

Kate Hudson på sin utmerkede form etter fødselen

Kort tid etter fødselen er Hudson i fantastisk form. Hun var også en del av Michael Kors moteshow. På spørsmål om hvordan hun faktisk oppnådde dette, understreket hun at velvære og avslapning er viktigere enn tall (sannsynligvis refererer til kalorier). Men det er på ingen måte lett å komme i god form igjen. Du må legge mye innsats i dette.

“Velvære” er hennes hemmelighet til god form i alle livsfaser

baby shower kate hudson kjærester

 Priyanka Chopra og Kate på Michael Kors moteshow

kate hudson med priyanka chopra

Kate og Michael Kors – et team i lang tid

michael kors og kate hudson

Kate er i perfekt form noen uker etter fødselen

publikum new york moteshow kate hudson