Vi i redaksjonen til Freshideen, akkurat som våre mange lesere, er hele tiden forberedt på uventede nyheter fra stjerners og kjendisers liv. Likevel overrasket separasjonen fra skuespilleren Katie Holmes (40) og rapperen kjæresten Jamie Foxx (51) oss. Begge er berømte og populære, det er stor interesse for forholdet deres. Ifølge velinformerte kilder har Katie Holmes og Jamie Foxx vært i et forhold i seks år. De har så langt lykkes med å holde forholdet utenfor offentligheten. Så vi vet ikke så mye om det. Selv ved offisielle arrangementer dukket begge stjernene bare opp én gang. Det var i mai i år på Met Gala i New York. Der brøt de taushetsplikten og ble fotografert sammen for første gang. Det var deres debut som et par. Nå burde alt være over med Katie Holmes og Jamie Foxx. Vanskelig å tro!

 Katie Holmes var i et forhold med rapperen Jamie Foxx i seks år.

Katie Holmes og Jamie Foxx skilles etter seks års forhold

 De ble skilt kort tid etter pardebuten på årets Met Gala.

Katie Holmes og Jamie Foxx splittet kort tid etter pardebuten på Met Gala i New York

  • Hva kan ha vært årsaken til splittelsen mellom Katie Holmes og Jamie Foxx??

Splittelsen mellom Katie Holmes og Jamie Foxx er det aktuelle temaet i Hollywood og dominerer logisk sett Twitter -verdenen. I årevis var det bare rykter og hemmelige datoer pluss noen få paparazzibilder av dem begge. De offentliggjorde sin kjærlighet på Met Gala i mai, men det varte bare kort tid. Så var det rykter om juks fra Jamie Foxx ‘side. Her om dagen dukket rapperen opp på en fest med en ung modell ved navn Sela Vave (21) i Los Angeles mens Katie Holmes var i New York. Den kjente måten rapperen akkompagnerer den unge sangerinnen, får mange til å konkludere med at forholdet til Katie Holmes er avsluttet. Noen mistenker til og med at han trøster seg med separasjonen fra skuespilleren. Den unge modellen Sela Vave er ennå ikke halvparten av alderen til sangeren. Men hun vil gjøre karriere som sanger og skuespiller.

 Dette bildet av Jamie Foxx og Sela Vave gikk raskt rundt i verden.

Katie Holmes Jamie Foxx separasjonsfest med modellen Sela Vave intime forhold

Sela Vave er en ung modell, men ønsker også å komme i gang som skuespiller og sanger, spesielt med hjelp og støtte fra Jamie Foxx.

Katie Holmes Jamie Foxx separasjon Sela Vave 20 år gammel modell vil begynne som skuespillerinne

  • Katie Holmes er ikke veldig heldig med menn

Dawson’s Creek Acting Ring har hatt en god karriere innen film og er kjent for rollene sine på Broadway, men hennes personlige liv går ikke bra. Hun var kort tid forlovet med kjæresten Chris Klein, men brøt forlovelsen i 2004. I april 2005 startet hun et forhold til Hollywood -stjernen Tom Cruise, og etter to måneder giftet hun seg med den berømte scientologen. Det sies at hun har følt seg for begrenset i dette ekteskapet. Fremfor alt satte ektemannens kontrollavhengighet henne under press. Tom Cruise ønsket å kontrollere telefonene og kredittkortene sine, sier felles venner. Katie Holmes ble skilt etter seks års familieliv. Men hun gjennomgikk en vanskelig skilsmisseprosess. Etter det forlot hun Los Angeles og bor sammen med datteren Suri langt unna Tom Cruise, nemlig i New York. På den tiden skapte skilsmissen deres overskrifter i media.

Katie Holmes er uheldig med mennene i livet hennes.

Katie Holmes Jamie Foxx splittet også med Tom Cruise etter skilsmisse etter seks år

Forholdet hennes til Jamie Foxx varte også i seks år. Vennene dine synes at begge stjernene er for motsatte og egentlig ikke passer sammen. Rapperen er kjent for sine megafester, han er den utadvendte go-out-fyren. Katie Holmes, derimot, har et rent jentebilde. Hun passer alene på datteren, liker å gå på teater og tilbringe mye tid med moren. Imidlertid viser noen paparazzibilder henne med Jamie Foxx og skuespilleren ser glad ut på dem. Så det er fortsatt et mysterium hva som kan være årsaken til splittelsen mellom Katie Holmes og Jamie Foxx. Vi må være tålmodige, for ingen av dem har kommet med kommentarer eller offisielle rapporter om det så langt. Men en dag vil det komme frem!

Tiden sammen med rapperen Jamie Foxx er over.

Katie Holmes Jamie Foxx sammenbruddstid er over

Det var flotte øyeblikk for Katie Holmes og Jamie Foxx.

Katie Holmes Jamie Foxx skiller vakre øyeblikk

 Men hun dumpet ham.

Katie Holmes og Jamie Foxx bryter en dramatisk slutt etter seks års forhold