Karl Lagerfelds katt har lenge vært en mediestjerne takket være hennes flotte bilder på Instagram. Det ble så populært at det nå er moteprodukter fra Karl Lagerfeld -merket dedikert til det. Du kan se noen av dem på bildene i denne artikkelen – vi har valgt to håndvesker og sportssko for deg. Nå stiger populariteten til den vakre hvite katten Choupette et hakk. En fotografisk bok var dedikert til dette. Fans og eiere av katter setter pris på dette arbeidet.

Choupette er allerede et moteikon

choupette cat av Karl Lagerfeld motetrender

Fotoboken med bilder av Choupette av Karl Lagerfeld trives med kontroversen

Man kan si at Karl Lagerfelds fotobok med bilder av katten hans inneholder ganske mange overraskelser. Omslaget er veldig minimalistisk, så du kan forvente et lignende innhold. Men det motsatte er sant! Kjendisskattens liv er alt annet enn reservert og ydmyk.

Det er i hvert fall slik bildene viser det. Takket være dette arbeidet vil Choupettes image som en metafor for overflødig og absurd luksus bli tydelig bekreftet.

Karl Lagerfeld viser seg å være en utmerket fotograf

choupette -trender karl lagerfeld

Katten, eieren og merket

Kanskje det hele ville virke mindre bisarr og mer logisk hvis vi ser Choupette som et symbol på Karl Lagerfeld -merket. Dette er en elegant dame – som han kaller Choupette selv, hvis utseende og livsstil skal sees på som et kunstverk i stadig endring. I tillegg beviser Lagerfeld sine utrolige ferdigheter som kunstner, spesielt innen vanskelig svart -hvitt fotografering. Han klarte perfekt å skildre sine egne følelser og tilstedeværelsen av gjenstandene – katten og gjenstandene rundt den.

Mange mennesker drømmer om Choupettes liv

katt lagerfeld fly

Sannsynligvis det mest populære bildet i boken er det der katten sitter på et sete med to orkideer i privatflyet fra Lagerfeld. Det ser ut til at hun nyter utsikten og det absolutt luksuriøse og rolige livet til fulle. Enten bevisst eller ikke, stiller Karl Lagerfeld også noen filosofiske og moralske spørsmål gjennom boken sin. Er kjæledyr for de fremtredende eierne mer et motetilbehør eller ekte skapninger som følger deg gjennom livet som lojale venner … Kanskje begge samtidig!

Etter å ha lest denne boken, føler du at du virkelig kjenner karakteren til Choupette

cat av karl lagerfeld flott bilde choupette

Choupette lommemodell

choupette veske moderne karl lagerfeld katt

damer trender veske damer choupette

Modell av sko inspirert av Choupette

choupette sko trender sportssko karl lagerfeld