Forlovelsen til Katy Perry og Orlando Bloom var en av de mest omtalte nyhetene i februar. Nyheten kom på Valentinsdag 14. februar 2019. Da ble temaet nok en gang tatt opp og diskutert på sosiale medier. Årsaken: Katy Perry skal ha spurt Orlando Bloom om han fortsatt var sikker på avgjørelsen sin.

Slik så paret ut for noen år siden. De har vært sammen i flere år

Katy Perry Orlando Blum - flott

Årsaken til det uvanlige spørsmålet

Katy Perrys uvanlige spørsmål kom ikke uten en bestemt grunn. De siste dagene har det vært det lastet opp en video, der hun viste noen av sine uvanlige dansetrinn. Katy Perry syntes det var passende å spørre Orlando en gang til om følelsene hans.

“For hele livet? Er du sikker?”. Det var omtrent med disse ordene hun vendte seg til ham.

Katy Perry og Orlando Blum vises vanligvis sammen offentlig

en konferanse katy perry blum

Kunngjøringen om forlovelsen

Katy Perry og Orlando Blum delte engasjementet på sosiale medier samtidig. De to matchende innleggene kom ut samtidig 14. februar.

Begge filmstjernene har vært sammen i flere år, og for første gang snakket de om et mulig engasjement tilbake i 2017. På den tiden følte imidlertid Katy Perry seg ikke klar til å ta dette trinnet. Først var Katys fans ganske sjokkert fordi hun hevdet at hun ønsket å gå til komikeren etter skilsmissen Russell Brand i 2012 ikke lenger gifte seg.

På det tidspunktet satte hun spørsmålstegn ved det faktum at hun til og med var noen som kunne være sammen med noen hele livet. Nå ser det ut til at hun tror på det igjen! Vi ønsker dem begge lykke til.

 Etter forlovelsen så Blum og Perry veldig fornøyde ut

katy perry blum på en fest

Forlovelsen ble kunngjort i de sosiale nettverkene av dem samtidig

katy perry orlando blomst med hjerter

Katy spurte om Orlando fortsatt var sikker på avgjørelsen sin

Orlando Blum gifte seg med Katy Perry

Etter mange år er paret fortsatt veldig lykkelige sammen

festbord katy perry orlando blum