I mange år ble megastjernen Keanu Reeves ansett som den typiske permanente ungkaren i Hollywood. Etter et hardt skjebneslag var singellivet hans ikke lett. Den populære skuespilleren foretrakk å leve trukket tilbake fra filmverdenens glamour. Det er derfor han bare dukket opp alene, uten en kvinnelig ledsager, på røde tepper og premierer. Nå har det endret seg. Forrige helg var 55 år gamle Keanu Reeves forelsket igjen og glad i offentligheten. Han var på et av LACMA Art + Film Gala -arrangementene i Los Angeles sammen med kjæresten Alexandra Grant. Deres første opptreden som et par skaper naturligvis nye temaer for diskusjon og mye medieoppmerksomhet. Reeves er kjent som den perfekte gentleman blant kolleger og venner. Når han tar bilder sammen med kvinner, tar han alltid noen få centimeter unna. Med den 46 år gamle artisten Alexandra Grant viser han seg for første gang holde hender og smile på den røde løperen. Er ikke det et ekte show av kjærlighet fra hans side?

Keanu Reeves og Alexandra Grant gjør sitt første paropptreden på den røde løperen.

Keanu Reeves Alexandra Grant dukket først opp som et par på den røde løperen i LA

  • Keanu Reeves levde et tilbaketrukket liv i to tiår

Bak enkelteksistensen til den populære “Matrix” -skuespilleren ligger en tragisk skjebne. Det overskygget fortiden hans. Han var forlovet med sin store kjærlighet, skuespilleren Jennifer Syme (“Lost Highway”) for 20 år siden. Paret ventet sitt første barn i 1999.

Dessverre oppstod komplikasjoner i desember 1999 og datteren var dødfødt. Paret skilte seg kort tid etterpå, selv om de forble gode venner. Imidlertid brøt deres kjærlighetsforhold på grunn av tragedien. Bare 15 måneder senere, i april 2001, ble den unge kvinnen drept i en bilulykke. Og hun var bare 28 år gammel. Det tok Keanu Reeves mange lange år å gjøre opp med sorgen og å takle disse rystende skjebneslagene. Derfor er hans mange fans nå glade for at han fremstår glad og nyforelsket på den røde løperen i Los Angeles. Tydeligvis er de to en perfekt match!

 Skuespilleren har vært singel i 20 år – frem til nå!

Keanu Reeves har vært en Hollywood -singel i 20 år

 Hollywood -stjernen presenterer overraskende sin nye kjærlighetslykke på den røde løperen i Los Angeles.

Keanu Reeves Alexandra Grant lykkelig forelsket første paropptreden på den røde løperen

  • Hvem er Alexandra Grant, kvinnen på Keanu Reeves side?

På LACMA Art + Film Gala i Los Angeles fremsto den 46 år gamle artisten som ikke en helt ukjent dame ved siden av Hollywood-stjernen Keanu Reeves. Begge gliste bredt, i godt humør og åpenbart veldig lykkelige sammen. Alexandra Grant er slett ikke ny for den libanesiskfødte og kjente kanadiske filmstjernen. Hun er en gammel venn, og de har begge jobbet sammen i årevis. En kjærlighetshistorie utviklet fra deres kreative arbeidsforhold. Alexandra og Keanu har jobbet sammen om to bøker siden 2001. Hennes første prosjekt heter “Ode to Happiness”, som filmstjernen skrev teksten for og artisten laget illustrasjonene. I 2016 brakte de ut en annen bok sammen, “Shadows”. Et år senere grunnla de forlaget “X Artists’ Books “sammen. Kunstneren Alexandra Grant har stilt ut på mange museer rundt om i verden.

 Keanu Reeves kom med en offentlig kjærlighetserklæring til den mangeårige kjæresten Alexandra Grant sist helg.

Keanu Reeves Alexandra Grant første opptreden som et par

Fra Alexandra Grants nettsted lærer vi at hun “utforsker ideer om identitet og sosialt ansvar ved å utforske bruk av tekst og språk i ulike medier – maleri, tegning, skulptur, film og fotografering”. I et intervju med LA Time i fjor sa hun følgende om forholdet til Keanu Reeves: “Vi har begge en kan-gjøre-holdning. Noen mennesker er drømmere som har mange ideer, men ikke bruker dem i praksis. Jeg tror vi begge vil ha ideen og bringe den til verden. “

Hollywood -stjernen er ikke lenger alene.

Keanu Reeves Hollywood -stjerne er ikke lenger alene om Sigle -livet

Han vet hvordan han skal skille profesjonell fra privat knivskarp.

Keanu Reeves superstjerne Hollywoods populære Matrix -utøver

Ifølge psykologer har den 55 år gamle “John Wick” -stjernen og den 46 år gamle artisten den ideelle årlige forskjellen for et langt forhold. De går godt sammen på alle måter. Det er langt fra det vanlige Hollywood -skjønnhetsidealet, som er populært i mange filmer. Alexandra Grant liker det naturlige utseendet, hun farger ikke det grå håret og er åpenbart ikke interessert i Botox -prosedyrer. Superstjernen Keanu Reeves dukker til og med opp på den røde løperen med langt, tynt hår og rufsete skjegg. Han har på seg en elegant dress og solide tursko på gallaen. Typisk Keanu Reeves, ikke sant??

Hans opprørske oppførsel viser at megastjernen foretrekker å holde seg borte fra Hollywood -glamour.

Keanu Reeves opprørske opptreden på gallaen foretrekker å være langt fra Hollywood -glamour

Forhåpentligvis har han endelig funnet sin personlige lykke! Vi ønsker Keanu Reeves det samme!

Keanu Reeves fant endelig sin private lykke ved siden av artisten Alexandra Grant