Skuespillerinne Keira Knightley fødte sitt andre barn. Ektemannen James Rughton skal ha vært der under fødselen. Paret gjemte nyheten selv, men de to ble sett av journalister på farten. På grunn av hele situasjonen er det fortsatt uklart nøyaktig når babyen ble født. Paret har allerede en jente som heter Edie.

Keira Knightley med mannen James Rughton

keira knightley - flott familiebilde

Keira Knightley etter fødselen

Etter fødselen ble Keira Knightley sett i veldig god form. Hun hadde på seg en fantastisk grønn kjole med et romantisk snitt. Hun hadde også på seg solbriller og skal ha vært uten sminke. Hun var med håret nede, og det bidro til det romantiske utseendet hennes enda mer.

Hun hadde på seg elegante Gucci høyhælte sko med dette antrekket. Hun ble sett sammen med mannen sin, som er musiker og tidligere medlem av bandet Klaxons. De to har vært gift siden 2013. Det første barnet ble født i 2015 og er nå fire år. En perfekt tid for å ønske et annet barn velkommen i familien.

Keira har fått sin andre baby i noen dager

TENNIS GBR WIMBLEDON

Informasjon om graviditet og holdninger til morskap

Under graviditeten dukket ikke Keira Knightley opp ofte ofte. Hun ble sist sett med en veldig stor babyhump i midten av august. Det var under en tur med mannen og moren. Tidligere i år ble en uttalelse om Keira Knightleys morskap også spesielt populær. Hun har innrømmet at morskap er en stor utfordring. I tillegg var hun så åpen for å innrømme at hun alltid var redd for om hun kunne være en god mor for datteren. Den 34 år gamle skuespilleren har understreket at byrden av morskap ikke kan overvurderes. Hun er klar over at hun også er spesielt privilegert fordi hun ikke har økonomiske bekymringer. Imidlertid må det være vanskeligere for mødre under andre sosiale omstendigheter.

En slik smart kvinne er sikkert en god mor, etter vår mening, og vi er takknemlige for henne for fødselen av hennes andre barn.

Her er Kreira med sitt første barn

keira knightley - skinnjakke med barn

Keira Knightley – gravid

keira knightley - mann og kone

Keira Knightley beskriver morskap som en stor utfordring 

keira knightley med en mann

Keira ser ut til å ha pyntet graviditeten

svart kjole keira knightley