Kit Harington, 32, bedre kjent som Jon Snow fra HBO fantasy -serien “Game of Thrones” har nesten oppnådd kultstatus og fortsetter å glede seg over internasjonal berømmelse. Den siste åttende sesongen av den suksessrike serien kommer imidlertid også til slutt med den populære karakteren. Noe som ikke blir lett for de innfødte britene. Selv beskriver han Jon Snow som hans livs rolle og mistenker allerede at å bli kvitt ham vil være en vanskelig oppgave. I løpet av de syv årene vi filmet alle åtte sesongene, ble han for vant til hele GoT -rollebesetningen og sin egen rolle. Han er også kjent for å være gift med medstjernen Rose Leslie, 32, som spilte hovedrollen som Ygritte i serien. De to var også elskere til hun måtte dø i den tredje sesongen som Ygritte ifølge manuset.

Kat Harington og Rose Leslie som Jon Snow og Ygritte

kit harington og rose leslie elskere i tronespill

Drømmebryllupet fant sted i slutten av juni 2018 på Lickleyhead Castle i Aberdeenshire, Skottland

kit harington og rose leslie bryllup

Fuskskandalen og krisen

Dessverre gikk det litt mer dramatisk for de to ektefellene etterpå. Et veldig ubehagelig rykte forårsaket dårlig blod og en farlig krise i det nye ekteskapet. I november 2018 hevdet en russisk modell ved navn Olga Vlaslova at hun hadde en affære med Kit Harington. Hun la til og med ut påståtte nakenbilder av skuespilleren som skal ha blitt tatt i sengen hennes. Vlaslova sies å ha hatt en fire ukers kontakt med Kit omtrent den gangen han var forlovet med Rose.

Kit Harington har millioner av fans som en sexy skuespiller og karakter

kit harington john snow

Hele historien har også forårsaket en smertefull skade blant hans mange fans som leter etter en forklaring. Kit Harington kom senere med en klar uttalelse og nektet siktelsen. Alt skulle bare ha vært falskt. Han har sannsynligvis aldri møtt denne kvinnen og jukset aldri rosen hans.

Vi håper at Rose snart vil glemme den ubehagelige jukseskandalen

kit harington og rose leslie crisis

Det kommer snart en GoT -baby?

Men det som har blitt rapportert av andre innsidere er at med ferdigstillelsen av innspillingen av den åttende sesongen av Game of Thrones falt Kit Harington i et deprimert humør. På den ene siden var berømmelsen for stor for ham, på den andre siden ble han så vant til rollen som arving til jerntronen at han egentlig ikke visste hvordan han skulle bli kvitt karakteren.

Kit avslørte nylig i et intervju med InStyle at han håper at han snart vil spille en annen, enda viktigere rolle i livet hans, det som farskap. Er Rose Leslie gravid? Den første Game of Thrones -babyen kommer snart?

Vi gleder oss og krysser fingrene!

kit harington og rose leslie love game of thrones

I tillegg kunngjorde GoT hottie i andre intervjuer for en tid siden at han også vil endre noe utad. Håret blir definitivt mye kortere, og skjegget kan også forsvinne. Han tenker allerede på nye prosjekter og vil produsere noe selv.

Det er tvilsomt om hans lidenskapelige fans ønsker å kutte av de ville, mørke krøllene!

kit harington fremdgeh skandale falsk