Der kjærligheten faller …. Dette er ikke bare tittelen på den berømte og super populær film med Jennifer Aniston fra 2005. Dette ordtaket er også ideelt for følgende kjendispar. De kom sammen i 2018, i strid med de fleste forventninger. Kjente par er blant annet kjent for å bryte opp raskt. Vil dette være skjebnen til følgende par? Alle kan trekke sine egne konklusjoner …

Priyanka Chopra og Nick Jonas

kjendispar chopra og jonas

Priyanka Chopra og Nick Jonas

De første i vår klassifisering for overraskende kjente par er Priyanka Chopra og Nick Jonas. De fleste kommentarene om det gikk omtrent slik: De er fantastiske personligheter på egen hånd. Men sammen forestiller man seg at de to er ganske vanskelige?

Pete Davidson og Ariana Grande

kjendispar davidsen grande

Pete Davidson og Ariana Grande

En klassifisering for overraskende kjente par det siste året kan absolutt ikke være mulig uten disse to. De ble sammen to uker etter at de slo opp med sine tidligere partnere. Det ser ut som stor kjærlighet. Det vitner i hvert fall de ytre tegnene, som de samme tatoveringene, forlovelsen og innflyttingen sammen. Hvis det ikke er for raskt … Begge er nå atskilt og skapt overskrifter med sine skandaler mellom hverandre.

Hailee Steinfeld og Niall Horan

Steinfeld horan kjendispar

Hailee Steinfeld og Niall Horan

Også disse to har blitt erklært av mange som et veldig overraskende berømt par – Hailee Steinfeld og Niall Horan. Begge dro på en Backstreet Boys -konsert sammen. Fra dette utviklet forholdet seg, på en eller annen måte så overraskende, men så flott! Imidlertid delte de seg i desember 2018.

kjendispar klum og kaulitz sammen

Heidi Klum og Tom Kaulitz

Har Heidi Klum virkelig funnet sin store kjærlighet og store lykke? Overraskende for mange allierte hun seg i 2018 med gitarist Tom Kaulitz, medlem av det tyske bandet Tokio Hotel. Før det var hun singel i omtrent et år etter at hun sluttet med den mangeårige kjæresten Vito Schnabel i 2017.

Riley Smith og Lucy Hale

smith hale kjendispar

Riley Smith og Lucy Hale

Disse to kjendisene blir også med på listen over overraskende-berømte-par. Alt var forresten veldig romantisk med dem! De ble først sett sammen på Valentinsdag. De spilte Life Sentence sammen den dagen – en film hvis opptak ble stoppet etterpå. Du har noe veldig verdifullt igjen av det!

Evan Felker og Miranda Lambert

felker lambert nye kjente par

Evan Felker og Miranda Lambert

Miranda var tidligere et par med Blake Shelton og Anderson East. I 2018 var hun på en konserttur med Felker, og i løpet av den tiden ser det ut til at hun har erobret hjertet hans. Overraskende for mange, fordi Felker allerede var gift. Det sies at han har forlatt kona for Miranda!

Paula Patton og Zachary Quittman

kjendisparene Patton og Quittman

Paula Patton og Zachary Quittman

Quittman forlot kona og valgte Paula Patton. Det sier seg selv at dette kom som en overraskelse på mange og skapte overskrifter helt fra begynnelsen.

Kjente par 2018 – hva lærer vi av dem?

De overraskende kjente parene vekker motstridende reaksjoner. Men samtidig viser de oss en ting: Kjendisene sender flere og flere fordommer inn i fortiden. Vi skal nå se om dette faktisk forlenger den vanlige varigheten av slike relasjoner!