Stjernedirektør Quentin Tarantino blir far for første gang i en alder av 56 år! Han og kona Daniella Pick, som er 21 år yngre, venter sitt første barn sammen. Den kjente filmskaperen og den israelske sangeren kunngjorde de gode nyhetene onsdag 21. august under en felles pressemelding. De er “veldig glade” for å kunngjøre at de venter baby, siterer den amerikanske kjendisportalen “People”. De to ga ikke ytterligere detaljer som babyens kjønn eller forventet forfallsdato. Quentin Tarantino og Daniella Pick knyttet knuten ved en tradisjonell jødisk seremoni i Beverly Hills i november 2018. Dette er det første ekteskapet for begge stjernene. Ni måneder etter ekteskapet er det nå avkom!

 Quentin Tarantino og kona Daniella Pick i Cannes 2019.

Quentin Tarantinos kone Daniella Pick i babylykke her i Cannes 2019

  • Interessante fakta fra Quentin Tarantinos privatliv

Paret Quentin Tarantino og Daniella Pick møttes i 2009 på filmpremieren på filmen “Inglorious Basterds” i Tel Aviv. Daniella er datter av popsangerinnen og låtskriveren Svika Pick, som er kjent og elsket i Israel. På Jerusalem Film Festival 2009 presenterte Tarantino sin kontrafaktiske krigsfilm, som frem til 2012 var hans største økonomiske suksess.

Etter dette flyktige bekjentskapet skilte Quentin Tarantino og Daniella Pick seg. Offisielt begynte deres romantiske forhold noen år senere. Regissøren jobber nå hardt, og som han selv sier, fyller arbeidet ham ham helt tidsmessig. Imidlertid hadde den gjennom årene mange kjærester, men han slo aldri et bånd med noen av dem. I 2015 møttes Quentin og Daniella igjen, og det var for godt! De feiret sitt engasjement i september 2017.

Begge stjernene blir snart foreldre!

Quentin Tarantinos kone Daniella Pick i Babyglück blir begge stjernene foreldre

Parets forlovelsesfest var som en kjendis-sammenkomst for Hollywood-stjerner. For eksempel var stjerner som Bruce Willis, Samuel L. Jackson og Uma Thurman der. Det var en storslagen fest, enda større enn selve bryllupsfeiringen. Dette fulgte i november 2018 i Los Angeles, men var mer beskjedent før en intim jødisk seremoni.

 Nå er Quentin Tarantino og kona Daniella Pick “ekstatiske” om babylykken!

Quentin Tarantinos kone Daniella Pick i den lykkelige babyen de vil snart være foreldre

  • Quentin Tarantino har blitt verdensberømt for sine forfatterfilmer

Tarantino er ikke bare en kjent regissør. Fordi han ikke bare regisserer, men også skriver manus, produserer filmene sine og ofte dukker opp selv. For eksempel kan han sees kort i bakgrunnen i Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Four Rooms, Death Proof, Inglorious Basterds, Django Unchained og Kill Bill. I tillegg er filmene hans ofte knyttet sammen gjennom visse varemerker eller hentydninger. Musikk har en spesiell plass i filmproduksjonene hans. For sitt arbeid hittil har han vunnet Oscar- og Golden Globe -prisen to ganger og mottatt også Gullpalmen på Cannes internasjonale filmfestival.

Regissøren med Leo DiCaprio og Margot Robbie i Cannes 2019.

Quentin Tarantino i Cannes 2019 Leonardo DiCaprio Margot Robbie

Quentin Tarantino skyter ofte med kjente skuespillere som han ansetter flere ganger i filmene sine. Dette er også tilfellet med hans siste produksjon “Once Upon a Time … in Hollywood”. Kort tid før bryllupet hans i slutten av november 2018, var regissøren ferdig med å skyte denne filmen. Filmen hadde premiere i Cannes i mai i år. Store Hollywood -stjerner som Brad Pitt, Leonardo DiCaprio og Margot Robbie spiller der. Filmen utspiller seg i Los Angeles i 1969 og har gledet publikum og filmkritikere siden begynnelsen av august. Statistikken viser at etter den første helgen tiltrukket filmen rundt 500 000 mennesker til kinoene i Tyskland og brøt dermed inn over 4,5 millioner euro. Interessen for det øker og “Unce Upon a Time…. I Hollywood “har den beste sjansen for å bli en hitfilm. Vi krysser fingrene for regissør Quentin Tarantino og gratulerer ham med hans sene farskap!

Nå kan Quentin Tarantino ta en lengre pause fra filmskapingen …

Quentin Tarantino, en kjent filmskaper, blir far for første gang i en alder av 56 år

… og konsentrere seg om ekteskapslivet og farrollen.

Quentin Tarantino kjent filmskaper, sen babylykke, i en alder av 56 år, far for første gang