For noen dager siden ble den nye Valentino -kolleksjonen presentert. Som alltid deltok mange kjendiser fra moteeliten. Disse inkluderte Gwyneth Paltrow, Heidi Klum, Celine Dion og Naomi Campbell. Det var også den legendariske Lauren Hutton, som ble den virkelige sensasjonen av hendelsen.

Lauren viser skjønnhet i alle aldre

kjendisnyheter laura hutton for Valentino

Slik var Lauren Hutton kledd

Lauren Hutton var kledd i en grønn kjole og samtidig hadde hun på seg oransje sko og røde hansker. Lauren Hutton er for tiden 75 år gammel og er fortsatt populær i en bransje der aldersdiskriminering er veldig høy. I 2017 presenterte hun en del av Calvin Klein undertøyskolleksjonen.

I fjor deltok hun igjen i presentasjonen av Bottega Veneta -samlingen. Der var hun også et høydepunkt sammen med Gigi Hadid. Hun var begeistret for det og delte det på Instagram den gangen. Blant komplimentene hun nevnte var Beautiful Spirit. I 2010 var Hutton også en modell for Tom Ford sammen med Beyonce.

Gigi Hadid er stolt over å dele et pallplass med Lauren

kjendisnyheter flott moteshow

Lauren Huttons karriere på et øyeblikk

Lauren Huttons store karriere toppet seg først i 1960. På den tiden flyttet hun til New York og begynte sin karriere. I 1973 signerte hun en kontrakt med Revlon for en million dollar. Etter et år måtte hun imidlertid forlate selskapet fordi hun i underkant av 40 år ble vurdert til å være altfor gammel til det. Laura Hutton kommenterte omfattende denne hendelsen i et intervju. På den tiden, da du var 36 eller 37, ble du antatt å være altfor gammel, sier hun. På den tiden ønsket ikke Revlon å annonsere kosmetikk gjennom en kvinne på 40, sier Hutton. Det var fordi man mente at kvinner over 40 ikke bruker sminke. I følge Lauren Hutton er dette bare et kosmetikkfirma som egentlig ikke visste noe om kvinner. Nesten 40 år har gått siden den gang, og åpenbart har mye endret seg i moteverdenen i denne forbindelse. Valentinos siste moteshow beviser det.

Lauren Hutton er en populær tilbehørsmodell

vesker og tilbehør kjendisnyheter laura hutton

Slik så Lauren ut da hun var ung

kjendis nyhetsarkiv laura hutton

Som 40 -åring var Lauren for gammel for Revlon

kjendisnyheter laura on a rock

Hutton var og er fortsatt en klassisk skjønnhet

kjendis nyheter hvite kjoler

Med modeller som Lauren har aldersdiskriminering avtatt de siste årene

store ansikt kjendis nyheter

Lauren er fortsatt en flott modell for undertøy

undertøy kvinner over 60 kjendisnyheter

Svarte og hvite bilder viser fantastisk skjønnheten til Lauren

hvit antrekk laura hutton kjendis nyheter