Sommeren er høysesong for bryllup og inspirasjon for de som elsker vakre kjoler i hvitt til spesielle anledninger. Mange kjendiser gifter seg også i løpet av denne fantastiske sesongen. Leona Lewis er en av dem i år, og hennes lykkeligste dag skjedde tidligere i sommer.  Instagram -bildene fra denne festivalen nådde umiddelbart sine fans over hele verden. Vi vil gjerne være oppmerksom på dem også.

En del av bryllupet sies å ha funnet sted her

leona lewis hus til foreldrene

Leona Lewis gifter seg med sin partner etter ni års forhold

Kjærligheten til Leona Lewis og partneren Dennis Jauch er et eksempel på et lykkelig langsiktig forhold. De to har vært sammen i ni år og er fremdeles lykkelige. Dette avsløres av Leonas egne ord på Instagram. De gikk omtrent slik: “Jeg vil sette stor pris på dette øyeblikket i hele mitt liv.

For 9 år siden kom denne fantastiske mannen inn i livet mitt, og den siste uken sa jeg “ja” til ham, omgitt av våre nærmeste venner og kjære mennesker “.

“Hei!” Har eksklusive rettigheter til bildene

dennis jauch og leona lewis i bryllupet

Bryllupsseremonien

Det samme innlegget på Instagram avslørte også informasjon om den fremtredende bryllupsfesten. Dette inkluderte en familiemiddag i vingårdene til foreldrene til Leona Lewis. Det sies også å ha vært en seremoni i et lite kapell. I løpet av denne tiden skulle det ha vært en voldsom storm utenfor, som sannsynligvis gjorde øyeblikket enda mer spesielt. Til slutt burde det ha vært en flott fest med mange sanger og danser. Hvert øyeblikk er en kjærlighetsgave, ifølge Leona Lewis.

Det var Leona Lewis brudekjole til etterfesten!

rosa kjole - leona lewis

Brudekjolen

For oss er selvfølgelig brudekjolen et absolutt høydepunkt i denne seremonien! Leona har valgt et romantisk elfenbenfarget designstykke dekorert med mye blonder. Designeren av dette super flotte og moderne bryllupsantrekket var Mira Zwillinger. Til tross for de mange smykkene så kjolen så delikat ut, og dette var sannsynligvis på grunn av de tynne stroppene hun hadde med seg. Det festede håret og det vakre sløret passet perfekt til det.

Til etterfesten var det nok en brudekjole i en mye mer moderne stil. Dette var i en myk rosa farge, som var dekorert med skinnende aksenter i akkurat passe mengde. Den V-formede halsen var en fin aksent på toppen av kjolen. Det korresponderte også fantastisk med det delikate broderiet. Leona hadde en tiara med elegante blomsterdesigner.

Leona Lewis og Dennis Jauch har vært sammen i mange år 

jauch og leona lewis forelsket

Lykken til dette paret er inspirerende

leona lewis ektemann jauch