De siste dagene har det vært heftige diskusjoner om en skandaløs uttalelse av Liam Neeson. Skuespilleren er blant annet kjent for sin rolle i filmen Stjerne krigen. Under et intervju snakket han åpent om følelsene sine etter at han ble voldtatt av en venn av ham. Hun sies å ha blitt voldtatt av en svart mann, og det sies å ha forårsaket hat hos ham mot svarte en stund.

I flere intervjuer prøvde Liam Neeson å rettferdiggjøre seg selv

liam neeson snakker til publikum

Hva var utsagnet som skapte så mye kontrovers??

Neeson sa etter hendelsen at han gikk på gata med en morder i omtrent en uke, i håp om at en svart mann ville provosere ham slik at han kunne slå ham. Intervjuet ble publisert i The Independent denne mandagen.

Skuespilleren sa at han var så overrasket over sin egen reaksjon. Han sa at han ikke er rasist og er skuffet over seg selv for å ha reagert på en så urettferdig og aggressiv måte.

Slutten på Kerriere kom for tidlig?

skandale over intervju liam neeson

Er det slutten på filmkarrieren?

Noen tror at denne uttalelsen ville føre til en tidlig slutt på Liam Neesons karriere. Kommentaren til Eva Simpson fra Daily Mirror går i denne retningen. Andre journalister og kolleger viser imidlertid forståelse for skuespilleren. Fordi han med sin åpenhet tok åpent opp et vanskelig tema som ofte unngås på grunn av frykt for overbevisning. Til og med mennesker som erklærer seg som flotte, ser ut til å være rasistiske på et ubevisst nivå. I kritiske situasjoner som denne fra Liam Neeson kommer slike undertrykte følelser frem. Er det ikke faktisk modig fra Liam Neesons side å starte en offentlig diskusjon om det?

Liam Neeson er mest kjent fra Star Trek

liam neeson snakker om en film

Men han har også andre kjente roller …

liam neeson i en filmscene

Det er vanskelig å forestille seg at et godt bilde kan bli ødelagt så raskt

liam neeson i en star trek -episode

star trek scene liam neeson

velkjent bilde fra Star Trek